Årets første Grand Slam står for døren med masser af odds på spil på Australian Open, hvor du kan finde en speciel bonuskode på websitet Bonuskoder. For det er nemlig lagt op til en fest for bettere odds der er hos de mange bookmakere.

Her kan du spille på deres favoritter eller du har måske helt din egen. Med spil på herresingle og damesingle kommer du i selskab med nulevende legender – og for danskere bettere en særlig oplevelse: Caroline Wozniacki spiller sin sidste turnering.

Danmarks bedste tennisspiller gennem tiden skal for sidste gang spille en turnering – og hvilken turnering vil være bedre end den Grand Slam hun endelig vandt for et par år siden.

Stor konkurrence på kvindesiden

Hun er dog i skrapt selskab. Med hjerteveninden og – for en enkelt turnerings skyld – doublemakker ligger Serena Williams igen som favorit. Derudover ligger der en perlerække af mulige vindere. Her ligger Naomi Osaka og hårdtservende Ashleigh Barty lunt i svinget.

Men du kan heller ikke afskrive rutinerede kræfter som Halep, Pliskova, Kvitova og Kerber. Samtidig byder nye navne sig til. Madison Keys, Coco Vandeweghe og Kasatkina kan være spændende outsidere. Men hvem kan modstå varmen, osen fra de mange forfærdelige skovbrande og holde hovedet koldt.

Du kan også patriotisk støtte op omkring Caroline Wozniacki. Hun er på mange måder spændende at spille på. Først og fremmest har hun vundet før. Dernæst så er hun tip top motiveret i sin allersidste turnering nogensinde.

Så spillede hun fint i for turneringen – selvom hun tjekkede ud i sidste kamp – finalen. Men du kan ikke komme udenom hende når vi ser på favoritter til Australien Open 2020.

Legendernes tid

Det bliver en start på Grand Slam sæsonen i tennis med hele tre levende legender, der for 12 år i træk stiller op som absolut favoritter – endnu en gang. Der masser af spændende spillere at bette på. 

Det er et stort kapløb om hvem der til sidst står som den bedste tennisspiller nogensinde. Her er antallet af Grand Slams ret afgørende og det er blevet et tæt løb. Det er selvfølgelig ”The big Three” vi taler om. Gruskongen Nadal er storspillende og førte for nylig Spanien i finalen i ATP Cup.

Han har næsten vundet alt hvad der kan vindes, men mangler dog stadig en sejr i sæsonfinalen. Til gengæld kan han skrive sig ind i historiebøgerne som den i særklasse bedste grus spiller nogensinde. Men Australien Open er ikke på græs. Nadal har vundet Australien Open før, men med Djokovic i storform og som i selvsamme ATP cup slog Nadal sikker på hardcourt er det svært at se bort fra Djokovic.

Han er de sidste års i særklasse mest stabile tennisspiller og bejler kraftigt til både at være den mest vindende – og måske også den spiller der har været længst tid nr. 1. Hans defensive stil passer godt til underlaget og han dækker banen helt utroligt godt med en defensiv af en anden verden.

Dernæst er der evigt unge Federer. Roger Federer er manden de alle sammen jager.  For med hele 20 Grand Slams fordelt på især Wimbledon, US Open og Australien Open, samt en enkelt i French Open er han lige nu The greatest of all time.

De er alle tre topfavoritter til titlen og sandsynligheden for at den et af stederne er ret stor. Det er om de er klar på dagene og om varmen kan spille ind. Det er bedst af fem sæt og derfor ligger det måske mere til Nadal og Djokovic.

Men Federer har senest ved Wimbledon vist at han sagtens kan klare sig over fem sæt og mere til. Især finalen i Wimbledon i 2019 mod Selvsamme Djokovic.

Boblere i favoritfeltet hos mændene

Der er dog fornyet spænding på vej. For den næste generation af storspillere – next gen – er ved at spille lige op med de tre store. Hjemmebane favoritten Nick Kyrgios kan man ikke se bort fra. Han ar spillet, men næppe stabiliteten.

Så er der Zverev med den helt store serv og de unge løver som Tsitsipas og De MInaur. Spændingen er ikke blevet mindre af at 2019 bød på servekanoner fra Berretini, Kevin Anderson – der også har vist stabilitet – samt ligeså evigt unge Wawrinka.

Allersidst kan vi ikke se bort fra Medvedev, der ligeledes spillede sig helt op gennem hele sidste sæson. Hans uortodokse overraskende stil har vist sig langtidsholdbar og han var blandt de mest vindende overhovedet.

Slutteligt skal favoritfeltet suppleres med Dominic Thiem og Dimitrov, der i perioder var helt dominerende. Den mandlige tenniselite har aldrig været stærkere og det bliver spændende om ikke 2020 bliver startskuddet til noget helt stort for den unge generation.

Australien Open er den første rigtige styrkeprøve og vil helt sikkert give en indikation af hvem der står øverst på verdensranglisten ved årets slutning. God fornøjelse til dette års Australien Open 2020.