Shanghai Masters er en af de sidste store turneringer på ATP touren i år. Efter en lang sæson er det ikke altid dem man regner med der står i slutkampene. Ligeledes i finalen søndag til turneringen i Shanghai der har en svimlende præmiesum på $ 4.195.895.

Selvom Roger Federer, Schweiz er en af de største tennisspillere gennem tiderne så havde mange nok sat deres penge på Novak Djokovic, Serbien der lige nu har virket som den stærkeste. Men den erfarne shcweizer ville det anderledes. Han slog serberen forholdsvis ukompliceret med 6-4,6-4.

Den anden finaledeltager, Gilles Simon, Frankrig, var der ikke mange der havde regnet med i finalen. Iøvrigt var der heller ikke mange der havde troet at hans semifinalemodstander, spanieren Feliciano Lopez ville stå i semifinalen. Men det blev to overraskelser der kæmpede om pladsen i solen, finalen i Shanghai Masters. Det blev franskmanden der trak det længste strå og med med 6-2,7-6(1).

Kampen spilles efter 16.30 lokal tid søndag

Forrige artikelTV-kampe: Federer vs. Djokovic højdepunkt i lørdagens semifinaler
Næste artikelITF Kvalifikation: Barbat, Hannestad, Zacho, Søndergaard, Ørnø godt fra start
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.