Denne uges grustrunering i Sao Paolo, Brasilien, har ligesom sidste uges i Quito, Ecuador en række spændende grusspillere på programmet.

Historisk set har turneringen i Sao Paolo været domineret af spanske spillere. Men det bliver den ikke i år. Trods en række spanske tilmeldinger, er der nu ingen tilbage.

Pablo Cuevas, Uruguay, der er 5. seedet og nr. 32 i verden slog Nicolas Almagro ud med cifrene 7-6(6).3-6,6-2. Det er måske en spiller vi kan glæde os til at se i French Open. Almagro slog iøvrigt sin topseedede landsmand, Tommy Robredo ud tidligere i turneringen.

En anden forholdsvis ukendt spiller er Luca Vanni, Italien (nr. 149 på verdensranglisten). Han vandt over Dusan Lajovic, Serbien med 7-6(5),7-6(4)

En af favortterne, Leonardo Mayer, Argentina (seedet 4) måtte se sig slået af Brailiens helte Joao Souza (ikke at forveksle med Portugals bedste spiller som hedder næsten det samme) Souza vandt med 6-4,3-6,6-3.

Endelig vandt 6. seedede Santiago Giraldo, Columbia med 7-6(4),7-5 over det italienske tennises, Fabio Fognini (verdens nr. 26) der var seedet 3 i turneringen.

 

Forrige artikelATP Rotterdam: Andy Murray sensationelt sendt ud af Gilles Simon
Næste artikelITF Junior Copenhagen: Billedgalleri af Joe, Sigsgaard og Helmi
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.