Denne uges grustrunering i Sao Paolo, Brasilien, har ligesom sidste uges i Quito, Ecuador en række spændende grusspillere på programmet.

Historisk set har turneringen i Sao Paolo været domineret af spanske spillere. Men det bliver den ikke i år. Trods en række spanske tilmeldinger, er der nu ingen tilbage.

Pablo Cuevas, Uruguay, der er 5. seedet og nr. 32 i verden slog Nicolas Almagro ud med cifrene 7-6(6).3-6,6-2. Det er måske en spiller vi kan glæde os til at se i French Open. Almagro slog iøvrigt sin topseedede landsmand, Tommy Robredo ud tidligere i turneringen.

En anden forholdsvis ukendt spiller er Luca Vanni, Italien (nr. 149 på verdensranglisten). Han vandt over Dusan Lajovic, Serbien med 7-6(5),7-6(4)

En af favortterne, Leonardo Mayer, Argentina (seedet 4) måtte se sig slået af Brailiens helte Joao Souza (ikke at forveksle med Portugals bedste spiller som hedder næsten det samme) Souza vandt med 6-4,3-6,6-3.

Endelig vandt 6. seedede Santiago Giraldo, Columbia med 7-6(4),7-5 over det italienske tennises, Fabio Fognini (verdens nr. 26) der var seedet 3 i turneringen.