Når de bedste i verden stiller til start i samme turnering, så ser arrangørerne og tilskuerne også frem til drømmefinaler - dette skete i ATP turneringen i Montréal!

En kamp fra det sjoveste

83047192
2014 Getty Imagesmontreal

Verdensetteren og tidligere mester Novak Djokovic fra SErbien stod i sin semifinale over for franske Jeremy Chardy. Kampen bølgede let frem og tilbage, men i sidste ende var der aldrig tvivl om udfaldet. Verdensetteren ville triumfere og spille sig frem til endnu en finale. Spørgsmålet var bare hvor hurtigt og hvilken score. Jeremy Chardy bed dog godt fra sig, men måtte til sidst trække det korteste strå. Verdensetteren sejrede med 6-4, 6-4 og var klar til endnu en finale.

I den anden semifinale stod endnu en tidligere mester, briten Andy Murray over for japanske Kei Nishikori. Der var lagt op til et brag af en semifinale og kampen om at spille den sidste og sjoveste kamp var sat i gang. Andy Murray startede som lyn og torden og så sig ALDRIG tilbage. Den tricky japaner blev nedlagt – med stil. Andy Murray sejrede sikkert med cifrene 6-3, 6-0 og er klar til drømmefinalen mod Novak Djokovic.