Ja, du læste rigtigt. I ATP turneringen i Memphis, USA er navnet Krajicek dukket op igen. Det er dog ikke Richard Krajicek, Holland, den tidligere Wimbledon mester. Selvom det dog er en fjern slægtning til ham vi snakker om.

Amerikaneren Austin Krajicek er en fremadstormende tennisspiller og han gjorde en god figur mod den japanske stjerne. Nishikori vandt dog med 4-6,6-3,6-4.

Skal vi lige bringe lidt dansk nostalgi ind i al den Krajicek snak, så vandt vores egen Christian Camradt over Richard Krajicek i en lille satellit turnering i Portugal. Jo, jo….

Kei Nishikori skal møde Sam Querrey, USA der slog John Isner ligeledes USA i en meget tæt match med cifrene 7-6(3),7-6(2).

Donald Young, USA vandt i sin kvartfinale over Bernard Tomic, Australien også i en spændende og lige kamp med cifrene 7-6(8),4-6,7-5.

Young står overfor den sydafrikanske servebomber, Kevin Anderson der vandt over Steve Johnson, USA med 6-4,6-4.

Forrige artikelWTA: Dubai Championship – 2 reviderede lodtrækning
Næste artikelWroclaw Challenger: Løchte slår stærk italiener i kvalifikationen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.