I Japan Open er man nået til finalen og det bliver et både spændende og meget populært sammenstød mellem to vidt forskellige spillestile i tennis.

Den ene finaledeltager er det canadiske servefænomen, Milos Raonic der i sin semifinale var nådesløs og slog Gilles Simon, Frankrig med 6-1,6-4. Raonic befinder sig tilsyneladende godt i Japan for det er tredje gang i træk han spiller sig i finalen.

I finalen venter Kei Nishikori(billedet), Japan der som bekendt stod i US Open finalen for ikke ret lang tid siden. Siden da har der været kolossale forventninger til Nishikori om at indfri de forventninger der har været til fra hjemmepublikum. I en spændende semifinale indfriede Japans stjernespiller foreløbig forventningerne. Nishikori slog Benjamin Becker, Tyskland i en noget ujævn kamp kamp med 4-6,6-0,7-6(2).

Både Raonic og Nishikori ligger nu rigtig godt til at nå ATP finalerne der spilles i London.

Forrige artikelWTA Beijing: Kvitova en sejr fra verdensranglistens andenplads
Næste artikelATP Beijing: Djokovic er ustoppelig, klar til Berdych
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.