Finalerne ved ATP turneringerne i Quito, Ecuador ($ 494,310) og Montpellier, Frankrig vises på Tennistv.com. For dem der har mulighed for at se turneringerne på den måde er der nogle gode kampe at se og ikke mindst nogle navne som ikke kommer på tv så tit.

I Ecuador står finalen mellem den lidt overraskende finalemodstander, Victor Estrella Burgos, Den Dominikanske Republik, og favoritten Feliciano Lopez, Spanien. Burgos er nr. 73 på verdensranglisten, hvor Lopez er nr. 14. Burgos slog i semifinalen Thomaz Belluchi, Brasilien med 7-6(5),7-5. Lopez slog i sin semifinale landsmanden Fernando Verdasco med 7-6(5),7-6(1).

Burgos er interessant. Han er 34 år, meget rutineret og har gennem mange år sneget sig rundt i tenniseliten uden rigtig at blive opdaget. Lopez derimod har været meget tæt på toppen i adskillige år og dermed været meget mere synlig. En rigtig spændende match.

Finalen i Montpellier ($ 494,310) står mellem den elegante franskmand, Richard Gasquet (verdens nr. 28) og servebomberen fra Polen, Jerzy Janowicz (verdens nr. 44). Gasquet er altså en fornøjelse at se spille. Og spiller han op til sit bedste er hans “kælne” spil i verdensklasse. For Janowicz er det spørgsmål om hans førsteserv holder.

Gasquet slog i sin semifinale sin topseedede landsmand, Gael Monfils med 6-4,6-3 og Janowicz slog Joao Sousa, Portugal med 7-6(9),3-6,6-1.

Den sidste turnering i denne uge, er PBZ Zagreb Indoors ($ 494,310) vises ikke på tennistv.com, men finalen der står mellem Andreas Seppi, Italien (verdens nr. 41) og Guillermo Garcia Lopez, Spanien (verdens nr. 33). Seppi slog i sin semifinale Marcel Granollers, Spanien med 7-6(5),6-1 og Guillermo Garcia Lopez slog Marcos Baghdatis, Cypern 6-4,6-4.

Forrige artikelITF El Kantaoui: Julie Noe i kvalfinale. Frederikke Svarre og Oscar Rene Jeppesen ude
Næste artikelWTA: Diamond games Antwerpen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.