Inden næste uges store grusturnering Mutua Madrid Open, spilles blandt andet en mindre ATP-turnering i Portugal.

En af kvartfinalerne var ventet i spænding, de to spirende stjernefrø Nick Kyrgios og Borna Coric stod overfor hinanden i deres første møde siden juniortiden. De to havde mødt hinanden to gange før på ITF Junior Circuit, med Kyrgios som vinder begge gange og Coric formåede ikke at ændre på den statistik. Den 21-årige Kyrgios sendte 10 esser afsted og vandt 82 procent af hans server. Kyrgios havde ikke en eneste breakbold imod sig i kampen, som varede en time og ni minutter. Coric derimod måtte arbejde hårdt for at holde sig inde i kampen, han afværgede seks af otte break points, men det var ikke nok. Kyrgios vandt 6-4, 6-4.

Kyrgios verdens nr. 20 er nu videre til hans fjerde semifinale i ​​sæsonen, hvor han vil stå over for Nicolas Almagro. Spanieren slog 7. seedede Leonardo Mayer fra Argentina 6-4, 7-6(5). “Jeg har ikke tænkt mig at tænke over det for meget,” sagde Kyrgios om sin semifinale kamp. “Jeg ved, hvad han gør for at vinde, og jeg ved, hvad jeg skal gøre for at vinde.” – fortalte Kyrgios til ATP’s hjemmeside.

Den 24-årige spanier Pablo Carreño-Busta som i øjeblikket er nr. 50 på ATP ranglisten, viste stor stabilitet mod franske Gilles Simon og til overraskelse for mange, besejrede han 1. seedede Simon i lige sæt (6-3, 6 -4) Han møder nu Benoit Paire, en anden franskmand, i semifinalen. Carreño-Busta der besejrede sin landsmand Fernando Verdasco i sin åbnings kamp i Portugal, og senere overvandt japanske Taro Daniel i anden runde, dominerede kampen mod Simon og afværgede de eneste to break-point, han stod overfor hele kampen.

Forrige artikelChallenger Santaizi: Følg Løchte via livestream til morgenkaffen
Næste artikelITF Junior Salsomaggiore Terme: Holmgren fulgte no. 25 til dørs
Lars Ostenfeldt
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.