Det kan godt være at spillere som Borna Coric, Kroatien venter på at indtage den store tennisscene. Og det skal som nok komme, bare ikke endnu.

Ved ATP turneringen i Dubai stod netop Borna Coric overfor en af de “gamle” mestre, Roger Federer, Schweiz.

Og det blev en tennislektion Federer gav sin 15 år yngre modstander. I første sæt kom Federer hurtigt foran 3-1. Minsandten om ikke Coric brød tilbage. Og nu steg forventningerne til en spændende match. Tja, det blev altså bare Coric’s næstsidste parti i hele kampen. Den endte 6-2,6-1 i Federer’s favør og varede 57 minutter. Men Federer er altså også svær, når han spiller bolde som denne:

Og finale modstanderen for Federer bliver ikke uventet verdens nr. 1, Novak Djokovic, Serbien. Djokovic slog Tomas Berdych, Tjekkiet med 6-0,5-7,6-4.

Djokovic spillede perfekt tennis i første sæt. Berdych fik minimeret et hav af uprovokerede fejl i andet sæt og tog det 7-5. Men i sidste ende er Djokovic en spiller der lige skruer lidt op for gassen og så hægter sin modstander af.

Det er verdens nr. 1 og 2 der mødes i finalen. Uha!

Forrige artikelTE U14 Gøteborg: Hannah Viller Møller slået i kvartfinale af 3. seedet finne
Næste artikelATP Buenos Aires: Nadal viser tænder
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.