Ved ATP turneringen har vi valgt at holde øje med det amerikanske stortalent, Ryan Harrison. I nat dansk tid stod han overfor 2.seedede David Ferrer, Spanien.

Ryan Harrison åbnede egentlig kampen godt og vandt første sæt 6-4, men herefter skiftede kampen fuldstændig karakter og Harrison fik ikke så meget som et eneste parti mere. Ferrer tog de to næste sæt med 6-0,6-0.

Ferrer er kendt for sin imponerende arbejdsmoral. Han træner ekstremt hårdt og er en af de spillere der altid møder op i en formidabel fysisk form. Ofte ser man ham slide sine modstandere op. Og når først han fornemmer den mindste svaghed, så er han over sin modstander. Det er fuldt fortjent at den spanske nier på verdensranglisten er i sin femte finale i Acapulco.

Hans modstander i finalen søndag er Kei Nishikori, Japan. Nishikori  slog i sin semifinale Kevin Anderson, Sydafrika med 6-2,3-6,6-3.

Forrige artikelWTA: Doha – Safarova Tjekker ud
Næste artikelATP Dubai: Federer i den syvende himmel. Han rundede es nr. 9000
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.