Rafael Nadal og Novak Djokovic slutter som suveræne no. 1-2, selvom ingen af dem nåede semifinalen i ATP-slutspillet. Både Ashleigh Barty og Holger Rune er både vinder af slutspil og no. 1

Siden 2003 er ATP-slutspillet med få undtagelser vundet af Roger Federer (7 gange 2003-2011) eller Novak Djokovic (4 gange 2012-2015), og i perioden 2003-2016 er det kun sket en enkelt gang, at hverken Federer, Djokovic eller Rafael Nadal var i finalen, da Nikolay Davydenko (RUS) vandt over Juan Martin Del Potro i 2009.

De sidste 3 år har slutspillet dog været præget af, at yngre spillere har snuppet titlen, idet Grigor Dimitrov som 26-årig vandt i 2017 med finalesejr over David Goffin, og i 2018 vandt Alexander Zverev som 21-årig finalen mod Djokovic, og i 2019 blev vinderen igen en 21-årig, da Stefanos Tsitsipas vandt over Dominic Thiem.

Selvom ungdommens dominans i ATP-slutspillet kunne skabe forventninger om, at den nye generation også ville begynde at få andel i Grand Slam titlerne, har det dog hidtil ikke været tilfældet, idet de 12 seneste Grand Slam titler er fordelt med 5 til Nadal, 4 til Djokovic og 3 til Federer, dog har Dominic Thiem været i 2 finaler ved French Open i både 2018 og 2019 mod Nadal, som også forhindrede en NextGen titel til Daniil Medvedev ved finalen i US Open 2019.

Til gengæld er det aldrig lykkedes for Nadal at vinde ATP-slutspillet, hvor han har været i finalen i 2010 og 2013, og i år lykkedes det hverken for Nadal eller Djokovic at kvalificere sig til semifinalen i ATP-slutspillet.
Alligevel slutter Nadal og Djokovic på henholdsvis 1. og 2. pladsen på ATP-ranglisten, endda med markant afstand til Federer på 3. pladsen.

Det er desuden værd at bemærke, at “Big Three” alle kun er noteret for 17 turneringer, mens deres forventede efterfølgere på tennistoppen har spillet langt flere.
Vinderen af slutspillet Stefanos Tsitsipas har spillet 27 turneringer, og selvom han optjener 1500 point er hans rangering uændret no. 6, mens Dominic Thiem rykker en enkelt plads frem som no. 4 foran Daniil Medvedev.

Ashleigh Barty
WTATV

Hos kvinderne er der mere overensstemmelse mellem slutspil og ranglisten, idet vinderen af WTA-slutspillet Ashleigh Barty også slutter året som no. 1 på ranglisten.

Det samme gør sig gældende hos juniorerne, idet både vinderen af Boys singles, Holger Vitus Nødskov Rune og Girls singles, Diane Parry begge topper ITF’s junior-rangliste.
De to junior-ettere ses på øverste billede efter Junior Masters.

Caroline Wozniacki
© 2019 Jimmie48 Tennis Photography This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net Una – Caroline Wozniacki ved Crown IMG Party inden Australian Open 2019

Caroline Wozniacki har gennem hele karrieren – både som junior og professionel – vundet titler hvert eneste år, og hun har det meste af tiden været fast inventar i top 10, men i 2019 har Caroline ikke vundet nogen titler, og hun slutter året som no. 37 på ranglisten.

Sæsonen har dog båret præg af, at Caroline på grund af både skader og sygdom – ikke mindst leddegigt – ikke har haft optimal forberedelse til det beskedne antal på 16 turneringer, som det er blevet til, og i det lys er en rangering som no. 37 trods alt en ganske flot præstation, og ikke nødvendigvis udtryk for en “nedtur”, som har været en hyppigt anvendt overskrift.

Kamp om plads på Fed Cup holdet

Når Danmark i starten af februar spiller Fed Cup i Helsinki, kan Holdkaptajn/Sportschef Jens Anker Buus Andersen få lidt at tænke over, inden Danmarks trup udtages.
De færreste forventer formentlig, at Caroline Wozniacki vil være til rådighed, hvorimod Clara Tauson, der er no. 267 på WTA-ranglisten, må betragtes som selvskreven 1. single.

Maria Jespersen, Clara Tauson, Emilie Francati, Karen Barritza
Foto: Georg Beyer Clausen – Fed Cup Athen 2018, Maria Jespersen, Clara Tauson, Emilie Francati, Karen Barritza

Studerer man de øvrige danskeres placering på WTA-ranglisten, er Olga Helmi og Sofia Nami Samavati, som begge er lige indenfor top 1000 med 14 WTA-point, mulige bud på en 2. single, med mindre holdkaptajnen vælger Karen Barritza, som hidtil har været selvskreven i en årrække, men Karen har i en længere periode ikke spillet ITF-turneringer, og hun findes derfor ikke længere på ranglisten.

Sofia Nami Samavati
Foto: Georg Beyer Clausen – Sofia Nami Samavati

Hverken Sofia eller Olga har tidligere spillet på Fed Cup holdet, men begge ser ud til at være “rejseklar”.

Olga Helmi
Foto: Olga Helmi Facebook

Blandt kandidaterne til Fed Cup truppen er desuden Hannah Viller Møller, der fik debut i Polen i år, men det er endnu ikke lykkedes for Hannah at få sit navn på WTA-ranglisten.
Indbyrdes resultater i Elitedivisionen giver ikke et entydigt fingerpeg om det indbyrdes styrkeforhold blandt kandidaterne, men kusinerne Emilie Francati og Maria Jespersen forekommer fortsat at være et realistisk bud på doublen.

Foto: Sportsfotograf.com. – Hannah Viller Møller

Årgang 2004-05 overtager Girls singles ranglisten

Clara har siden hun vandt titlen ved Australian Open være no. 1 på ITF’s junior-rangliste i Girls singles i en lang periode, men da hun efterfølgende har valgt udelukkende at spille professionelle turneringer, og optjente point fra turneringer i 2018 gradvis er blevet forældede, er hun dalet til 11. pladsen, og efter Australian Open til januar vil Clara helt forsvinde fra junior-ranglisten.

Johanne Christine Svendsen, Rebecca Munk Mortensen
Foto: Privat – Johanne Christine Svendsen og Rebecca Munk Mortensen

Det samme gør Hannah, der fra Nytår ikke mere er junior, og derefter er det endnu yngre spillere, der bliver de bedst rangerede danske juniorer, og de 3 højst rangerede af efterfølgerne – Johanne Christine Svendsen, Divine Dasam Nweke og Natacha Schou – findes i årgang 2004, som fortsat vil have 3 år tilbage som junior, og umiddelbart derefter følger Rebecca Munk Mortensen, som er fra årgang 2005, der også har navne som Zoe Du Pasquier Jensen og Emilie Just Bomholt på ranglisten.

Holger færdig med juniortennis og jagter ATP-point

Selvom Holger stadig kan spille junior-tennis i yderligere 2 år, var Junior Masters formentlig hans sidste optræden i junior-regi.
Holger har i flere tilfælde bevist, at han har niveauet til gøre sig gældende på ATP-touren, når han rammer sit topniveau, men han har også fået en forsmag på, at det generelle niveau i både M15 og M25 ved ITF World Tennis Tour og ATP Challenger er ekstremt højt, og derfor er det sandsynligt, at Holger de kommende måneder spiller flere ITF-turneringer, indtil han optjener tilstrækkeligt mange point til ATP-ranglisten, så han kan gå direkte ind i Challengers.
Dog er der formentlig gode chancer for wildcards på grunde af den internationale status, som Holger har opnået som følge af hans resultater og fremtoning.

I de næste 2 uger får Holger chancen for at forbedre sin ATP-rangering som no. 1.000, når han deltager i 2 M15 turneringer i Monastir i Tunesien, inden han derefter tager på et træningsophold i Florida, sammen med bl.a. Serena Williams og det 15-årige stjerneskud Cori Gauff.

Holger Vitus Nødskov Rune, Stefanos Tsitsipas
Foto: Privat – Holger trænede med vinderen af Nitto ATP Finals, Stefanos Tsitsipas og flere andre topnavne

Elmer Møller slutter året ved Eddie Herr og Orange Bowl

Elmer Møller, der ligesom Holger er fra årgang 2003, er no. 45 på den seneste junior-rangliste, og når 2001-årgangen udgår til Nytår, kan Elmer se frem til et yderligere avancement, og der vil være gode chancer for, at Elmer deltager i junior Grand Slam i 2020.

Ganske vist mister Elmer i næste uge 160 point, som blev optjent i Israel, da han for et år siden vandt sin første Grade 2 titel, men i de 2 første uger af december får Elmer chancen for at forbedre sin rangering ved de to traditionelle turneringer i Florida, Grade 1 Eddie Herr i Bradenton og Grade A Orange Bowl i Plantation, hvor de 3 topseedede i begge tilfælde vil være top 10 juniorerne Shintaro Mochizuki (JPN), Martin Damm (USA) og Thiago Agustin Tirante (ARG).

Elmer Møller
Foto: Joakim Nyström – Elmer Møller vinder Grade 2 titel i Sanxenxo i Spanien

Mikael Torpegaard, der har base på sin tidligere hjemmebane i Ohio fra college-tiden, er i løbet af 2019 etableret i top 200, hvorved han uden problemer kan deltage på ATP Challenger touren, og han har desuden haft mulighed for at deltage i kvalifikationen til både Wimbledon og US Open, hvor han i begge tilfælde fik 2 kampe.
Torpegaard er no. 169 på den seneste rangliste ATP-rangliste, og han har vundet en enkelt titel i 2019, da han vandt på hjemmebanen i Columbus.

ATP Challenger Columbus: Torpegaard vinder ny titel på hjemmebane i Ohio

Efter en lang årrække har Frederik Løchte Nielsen ikke nogen single-rangering, og derfor har han udelukkende koncentreret sig om double, hvor han i løbet af karrieren har vundet 69 double-titler, og de 3 seneste blev vundet i 2019 sammen med Tim Puetz, da de i foråret vandt en ATP 250 titel i München, og de 2 sidste uger vandt de desuden ATP Challenger titler i Bratislava og Helsinki, som blev årets sidst turnering for Løchte, der er no. 48 på ATP-ranglisten i double.

Challenger Helsinki: Årets 3. titel med Puetz blev karrierens no. 69 i 102 finaler for Løchte


U49/2.12: W25 Solapur, W15 7 turneringer
U50/9.12: W100 Dubai, W25 Pune, W15 5 turneringer
U51/16.12: WTA Challenger Limoges, W25 Mumbai, W15 Monastir & Antalya
U52/23.12: –
U01/30.12: W25 Hong Kong
U02/6.1: WTA Premier Brisbane, WTA Int. Auckland & Shenzhen, W25 Canberra
U03/13.1: Grand Slam Australian Open kval, WTA International Hobart & Adelaide

Links til WTA Entry-lister: Tennisteen.it, Coric.top, Tennisforum.com, Twitter

WTA top 100 – pr. 2. december 2019

Rk Spiller Point U50 U51 U52 U01 U02 U03
1 Ashleigh Barty 7851 Brisb Adel
2 Karolina Pliskova 5940 Brisb
3 Naomi Osaka 5496 Brisb
4 Simona Halep 5462 Adel
5 Bianca Andreescu 5133 Auckl
6 Elina Svitolina 5075 Brisb
7 Petra Kvitova 4776 Brisb Adel
8 Belinda Bencic 4685 Shenz
9 Kiki Bertens 4245 Brisb Adel
10 Serena Williams 3935 Auckl
11 Aryna Sabalenka 3120 Shenz
12 Johanna Konta 2879 Brisb Adel
13 Madison Keys 2767 Brisb
14 Sofia Kenin 2740 Brisb Adel
15 Petra Martic 2617 Auckl Adel
16 Marketa Vondrousova 2390 Adel
17 Elise Mertens 2290 Shenz Hobar
18 Alison Riske 2210 Brisb Adel
19 Donna Vekic 2205 Brisb Adel
20 Angelique Kerber 2175 Brisb Adel
21 Karolina Muchova 1864 Brisb Hobar
22 Dayana Yastremska 1825 Brisb Adel
23 Maria Sakkari 1820 Brisb Adel
24 Amanda Anisimova 1793 Auckl
25 Sloane Stephens 1737 Brisb Adel
26 Anett Kontaveit 1645 Brisb Adel
27 Anastasija Sevastova 1617 Brisb Adel
28 Julia Goerges 1610 Auckl Adel
30 Qiang Wang 1566 Shenz Adel
31 Anastasia Pavlyuchenkova 1563 Brisb Ade-A
29 Danielle Collins 1560 Brisb Adel
32 Su-Wei Hsieh 1505 Brisb Ade-A
33 Barbora Strycova 1491 Brisb Ade-A
34 Yulia Putintseva 1460 Ade-A
35 Garbiñe Muguruza 1412 Shenz Ade-A
36 Elena Rybakina 1401 Shenz Hobar
37 Caroline Wozniacki 1383 Auckl
38 Kristina Mladenovic 1360 Dubai Ade-A
39 Shuai Zhang 1355 Dubai Shenz Hobar
40 Veronika Kudermetova 1351 Hobar
41 Saisai Zheng 1350 Shenz Ade-A
42 Ekaterina Alexandrova 1325 Shenz Ade-A
43 Magda Linette 1320 Shenz Hobar
44 Rebecca Peterson 1275 Auckl Hobar
45 Jelena Ostapenko 1250 Auckl Ade-A
46 Caroline Garcia 1235 Limog Auckl Hobar
47 Alison Van Uytvanck 1175 Auckl Hobar
48 Yafan Wang 1165 Shenz Hobar
49 Polona Hercog 1145 Ade-A
50 Victoria Azarenka 1115
51 Ajla Tomljanovic 1115 Brisb
52 Viktoria Kuzmova 1105 Dubai Auckl Hobar
53 Venus Williams 1079 Brisb
54 Svetlana Kuznetsova 1052 Auckl Hobar
55 Carla Suárez Navarro 1048 Auckl
56 Jennifer Brady 1047 Limog
57 Marie Bouzkova 1034 Hobar
58 Katerina Siniakova 1020 Shenz
59 Alizé Cornet 1015 Limog Auckl Hobar
60 Iga Swiatek 1011
61 Anna Blinkova 1007 Limog Shenz Hobar
62 Fiona Ferro 926 Hobar
63 Tamara Zidansek 908 Dubai Limog Auckl Hobar
64 Lauren Davis 902 Auckl Hobar
65 Bernarda Pera 863 Dubai Limog
66 Kristyna Pliskova 859 Shenz Hobar
67 Aliaksandra Sasnovich 858 Limog Shenz
68 Cori Gauff 855 Auckl
69 Daria Kasatkina 851 Auckl
70 Kirsten Flipkens 848 Auckl Hobar
71 Lin Zhu 845 Shenz Hobar
72 Lesia Tsurenko 842 Dubai Shenz
73 Jil Teichmann 827 Limog Auckl Hob-A
74 Sorana Cirstea 822 Dubai Limog Shenz Hob-A
75 Laura Siegemund 805 Auckl Hob-A
76 Ons Jabeur 780 Shenz Hob-A
77 Zarina Diyas 775 Shenz Hob-A
78 Andrea Petkovic 770
79 Monica Puig 770 Auckl Hob-A
80 Viktorija Golubic 765 Dubai
81 Shuai Peng 762 Shenz Hob-A
82 Taylor Townsend 761 Auckl
83 Misaki Doi 754 Shenz Hob-A
84 Jessica Pegula 743
85 Sara Sorribes Tormo 739 Dubai Limog Shenz Hob-A
86 Danka Kovinic 734 Shen-Alt
87 Tatjana Maria 729 Dubai Limog Shen-Alt
88 Nina Stojanovic 729 Shen-Alt
89 Christina Mchale 726 Shen-Alt
90 Timea Babos 720 Shen-Alt
91 Vitalia Diatchenko 713 Dubai
92 Kateryna Kozlova 711 Limog
93 Arantxa Rus 701 Limog
94 Kristie Ahn 699
95 Anastasia Potapova 695 Dubai
96 Madison Brengle 691
97 Jasmine Paolini 688 Shen-Alt
98 Paula Badosa 687
99 Samantha Stosur 683 Hobar
100 Camila Giorgi 680 Limog
271 Clara Tauson 214
956 Olga Helmi 14
959 Sofia Samavati 14
1273 Elena Jamshidi 3
1273 Olivia Gram 3

 


U49/2.12: 9 x M15
U50/9.12: 7 x M15
U51/16.12: M15 Doha, Monastir, Antalya
U52/23.12: –
U01/30.12: ATP Cup (Brisbane, Perth, Sydney), M15 Te Anau (NZL)
U02/6.1: ATP Cup (Brisbane, Perth, Sydney), ATP 250 Doha, M25 Los Angeles, 4 x M15

Links til ATP Entry-lister: Tennisteen.it, Coric.top, MensTennisForums.com, TWitter (updates)

ATP Top 100 – pr. 2. december 2019

Rk Spiller Point U49 U50 U51 U52 U01 U02
1 Rafael Nadal 9,985 ATPCUP ATPCUP
2 Novak Djokovic 9,145 ATPCUP ATPCUP
3 Roger Federer 6,590
4 Dominic Thiem 5,825 ATPCUP ATPCUP
5 Daniil Medvedev 5,705 ATPCUP ATPCUP
6 Stefanos Tsitsipas 5,300 ATPCUP ATPCUP
7 Alexander Zverev 3,345 ATPCUP ATPCUP
8 Matteo Berrettini 2,870 ATPCUP ATPCUP
9 Roberto Bautista Agut 2,540 ATPCUP ATPCUP
10 Gael Monfils 2,530 ATPCUP ATPCUP
11 David Goffin 2,335 ATPCUP ATPCUP
12 Fabio Fognini 2,290 ATPCUP ATPCUP
13 Kei Nishikori 2,180 ATPCUP ATPCUP
14 Diego Schwartzman 2,125 ATPCUP ATPCUP
15 Denis Shapovalov 2,050 ATPCUP ATPCUP
16 Stan Wawrinka 2,000 Doha
17 Karen Khachanov 1,840 ATPCUP ATPCUP
18 Alex de Minaur 1,775 ATPCUP ATPCUP
19 John Isner 1,770 ATPCUP ATPCUP
20 Grigor Dimitrov 1,747 ATPCUP ATPCUP
21 Felix Auger-Aliassime 1,636 ATPCUP ATPCUP
22 Lucas Pouille 1,600 ATPCUP ATPCUP
23 Andrey Rublev 1,584 Doha
24 Benoit Paire 1,538
25 Guido Pella 1,530 ATPCUP ATPCUP
26 Nikoloz Basilashvili 1,450 ATPCUP ATPCUP
27 Pablo Carreno Busta 1,422
28 Borna Coric 1,415 ATPCUP ATPCUP
29 Jo-Wilfried Tsonga 1,410 Doha
30 Nick Kyrgios 1,395 ATPCUP ATPCUP
31 Milos Raonic 1,350 Doha
32 Taylor Fritz 1,315 ATPCUP ATPCUP
33 Christian Garin 1,297 ATPCUP ATPCUP
34 Dusan Lajovic 1,296 ATPCUP ATPCUP
35 Jan-Lennard Struff 1,245 ATPCUP ATPCUP
36 Reilly Opelka 1,243 ATPCUP ATPCUP
37 Hubert Hurkacz 1,198 ATPCUP ATPCUP
38 Laslo Djere 1,171 Doha
39 Marin Cilic 1,165 ATPCUP ATPCUP
40 Filip Krajinovic 1,148 Doha
41 Albert Ramos-Vinolas 1,130
42 Daniel Evans 1,124 ATPCUP ATPCUP
43 Adrian Mannarino 1,111 Doha
44 Sam Querrey 1,100
45 Pablo Cuevas 1,097 ATPCUP ATPCUP
46 Radu Albot 1,067 ATPCUP ATPCUP
47 Frances Tiafoe 1,050 Doha
48 John Millman 1,026
49 Fernando Verdasco 1,025 Doha
50 Juan Ignacio Londero 1,017
51 Jeremy Chardy 990 Doha
52 Lorenzo Sonego 990 Doha
53 Cameron Norrie 975
54 Casper Ruud 956 ATPCUP ATPCUP
55 Gilles Simon 955
56 Alexander Bublik 919 Doha
57 Ugo Humbert 912
58 Aljaz Bedene 905 Doha
59 Miomir Kecmanovic 901 Doha
60 Joao Sousa 891
61 Richard Gasquet 890 Doha
62 Feliciano Lopez 888
63 Jordan Thompson 878 Doha
64 Pablo Andujar 867 Doha
65 Pierre-Hugues Herbert 865 Doha
66 Ricardas Berankis 836 Doha
67 Mikhail Kukushkin 816 Doha
68 Tennys Sandgren 803 Do-A
69 Kyle Edmund 800 Do-A
70 Marton Fucsovics 790 Do-A
71 Marco Cecchinato 780 Do-A
72 Andreas Seppi 776 Do-A
73 Yoshihito Nishioka 764 ATPCUP ATPCUP
74 Mikael Ymer 763 Do-A
75 Hugo Dellien 743 Do-A
76 Federico Delbonis 732 Do-A
77 Nicolas Jarry 695 ATPCUP ATPCUP
78 Jannik Sinner 671 Do-A
79 Philipp Kohlschreiber 665 Do-A
80 Roberto Carballes Baena 664 Do-A
81 Yasutaka Uchiyama 651
82 Gregoire Barrere 648 Do-A
83 Corentin Moutet 645 Do-A
84 Stefano Travaglia 637
85 Steve Johnson 630
86 Jaume Munar 628 Do-A
87 Alejandro Davidovich Fokina 627 Do-A
88 Soonwoo Kwon 622
89 Thiago Monteiro 616 Do-A
90 Tommy Paul 611
91 Kevin Anderson 610 ATPCUP ATPCUP
92 Leonardo Mayer 603 Do-A
93 Damir Dzumhur 594 Do-A
94 Dominik Koepfer 592 Do-A
95 Ivo Karlovic 586
96 Salvatore Caruso 586
97 Alexei Popyrin 585
98 Egor Gerasimov 581
99 Lloyd Harris 576 ATPCUP ATPCUP
100 James Duckworth 576
169 Mikael Torpegaard 303
693 Eric Vanshelboim 28
1009 Holger Vitus Nodskov Rune 9
1070 August Holmgren 7
1443 Christian Lerby 2
1582 Elmer Møller 1
D48* Frederik Løchte Nielsen 1.725

 

*) Ved Frederik Løchte Nielsen omfatter både rangering og turneringer kun double, hvor han spiller sammen med Tim Puetz.

ITF World Tennis Tour (udvalgte) – 2. december 2019

No.ITF Women Pts.ITF No.WTA Uge49 Uge50 Uge51 Uge52
1 Seone Mendez 615 338
56 Clara Tauson 272 268 W25Pune W15Antalya
300 Olga Helmi 95 951 W15Thail. W15Cancun
304 Sofia Nami Samavati 94 954
729 Elena Jamshidi 22 1273 W15Cairo W15Antalya-Q
797 Olivia Gram 17 1273 W15Antalya W15Antal-Q W15Antalya-Q
557 Hannah Viller Møller 38
866 Karen Barritza 14
1389 Karoline Laursen 4
Emilie Francati
Maria Jespersen
Divine Dasam Nweke

 

W25*) Tilmeldt flere W25 turneringer, dog urealistisk at slippe ind uden wildcard.

Deadlines – standard Uge49 Uge50 Uge51 Uge52 Uge1 Uge2 Uge3 Uge4
Entry   torsdag 14-nov 21-nov 28-nov 05-dec 12-dec 19-dec 26-dec 02-jan
Withdrawal tirsdag 19-nov 26-nov 03-dec 10-dec 17-dec 24-dec 31-dec 07-jan
Freeze torsdag 28-nov 05-dec 12-dec 19-dec 26-dec 02-jan 09-jan 16-jan
Start   mandag 02-dec 09-dec 16-dec 23-dec 30-dec 06-jan 13-jan 20-jan

 

No. Men ITF ATP Uge49 Uge50 Uge51 Uge52
1 Hugo Gaston 1147 253
326 Eric Vanshelboim (UKR) 216 692
1234 Holger Vitus Nødskov Rune 16 1004 M15Monastir
657 August Holmgren 70 1070
1550 Christian Lerby 8 1443
1494 Elmer Møller 9 1585
2081 Henrik Heise Korsgaard 2
2108 Carl Emil Overbeck 2
2126 Jesper Andi Jørgensen 2
2405 Sebastian Grundtvig 1
2405 Gustav Theilgaard 1
Philip Hjorth M15Cancun
Kasper Elsvad
Johannes Ingildsen
Anders Arenfeldt Holm
Oliver Benneweis Pramming
Ludvig Aaes W15Heraklion- WC
Romeo Midtgaard Jivraj
Christopher Luthra
Alexander Schou

Point optjent i løbet af ugen, opdateres med 1 uges forsinkelse.

ITF World Tennis Tour Juniors (udvalgte) – pr. 2. december 2019

No. Girls Point Uge49 Uge50 Uge51 Uge52
1 Diane Parry 2441,25
11 Clara Tauson 1298,75
189 Hannah Viller Møller 292,75
325 Clarine Lerby (NED) 185,25
559 Johanne Christine Svendsen 108,00 J5Bergen
772 Divine Dasam Nweke 71,75
1102 Natacha Schou 39,50 J5Bergen
1130 Rebecca Munk Mortensen 37,75 J5Bergen
1500 Nina Vicic 20,00
1719 Charlotte Mosbaek Ellegaard 14,25 J5Bergen
1720 Zoe Du Pasquier Jensen 14,25 J5Bergen
1795 Cirkeline Lundberg 12,50
2148 Emilie Just-Bomholt 7,00 J5Bergen
2171 Alisha Ali Hussain 7,00
2669 Anna Aagaard Nielsen 2,75 J5Bergen-Q
2669 Anna Tang 2,75
2820 Cecilie Wiche 2,00
3030 Nikoline Gullacksen 1,75
3030 Ida Hasselbalch 1,75
3030 Amanda Rommetveit Rohde 1,75
3030 Martha Elisa Stemann 1,75
3121 Katerina Norup Hansen 1,50
3121 Isabella Kierkegaard 1,50
3195 Sille Larsen 0,75
3195 Olivia Thiemke 0,75
Moniqua Nielsen
DK5 Emilie Just-Bomholt
DK6 Victoria Ilena Andersen
DK25 Laura Brunkel
DK26 Sarafina Olivia Hansen
DK28 Sofie Vindberg Nielsen
DK29 Filippa Gaba Hansen
DK30 Frederikke Alberte Pape
DK33 Frederikke Birn
DK34 Dicte Ingildsen
DK41 Isil Yurttas
DK42 Emma Kamper Malmkjær
DK45 Augusta Birn
DK59 Victoria Wiche
DK61 Asta Ripperger
Freja B. Løvberg
Isabella Grann Frankild
Ena Arnautovic
Therese Harboe Holst
Wilma Krebs Hyllested
Camilla Solberg
Sofie Vindberg Nielsen
Elena Jamshidi
Amalie Piculell
Louise Flintsø
Olivia Parsholt Beck
Filippa Gaba Hansen
Julie Højerslev
Melissa Zulkic
Sofia Seron Pawlik
Michelle Delcheva Bernth
Sofia Læssøe Højer
Emma Zulkic
Elin Brun Creton
Monica Nielsen
Asta Ripperger


J1, J2, J3, J4, J5 = Grade 1-5. JA=Grade

Deadlines – standard Uge49 Uge50 Uge51 Uge52 Uge1 Uge2 Uge3 Uge4
Entry   tirsdag 05-nov 12-nov 19-nov 26-nov 03-dec 10-dec 17-dec 24-dec
Withdrawal tirsdag 19-nov 26-nov 03-dec 10-dec 17-dec 24-dec 31-dec 07-jan
Freeze onsdag 27-nov 04-dec 11-dec 18-dec 25-dec 01-jan 08-jan 15-jan
Start   mandag 02-dec 09-dec 16-dec 23-dec 30-dec 06-jan 13-jan 20-jan

 

No. Boys Point Uge49 Uge50 Uge51 Uge52
1 Holger Vitus Nødskov Rune 2715,00
67 Eric Vanshelboim (UKR) 623,00
75 Elmer Møller 592,25 J1EddieHerr JAOrangeBowl
289 Oskar Brostrøm Poulsen 206,75
368 Carl Emil Overbeck 161,75
550 Sebastian Grundtvig 101,75
938 Richard Biagiotti 48,50 J5Bergen
1027 Gustav Theilgaard 41,75
1053 Niels Heise Korsgaard 40,00
1129 Caspar Jalili Mikkelsen 35,50 J5Bergen
1254 Emil Okkels Jensen 27,50
1514 Julius Kostopoulos 17,75 J5Bergen
1579 Asger Emil Ildor 16,00 J5Bergen
1619 Felipe Mikkelsen 15,25 J5Bergen
2077 Rasmus Egehus 6,75
2241 Ervin Mesic 5,00 J5Bergen-Q
2335 Jonas Hembo Mathiasen 4,75
2671 Tobias Bo Kudsk 2,00
2870 Valdemar Frederik Pape
DK11 Marcus Gram Petersen
Kevin Chen
Oscar Toft Bjelsdorf
Mads Tagesen
Noah Svenningsen Holmvang
DK17 Christopher Garde
DK18 Alexander Stage
DK19 Lukas Goldstein Wendelboe
DK24 Oliver Eliasen
Jens Schou
DK25 Christopher Luthra
DK26 Noah Svenniingsen Holmvang
DK28 Christoffer Hayes Hjelm
DK30 Mikkel Ballisager
DK31 Johan August Mottlau
Theodor Boisen
Dk33 Luka Strojanovic
DK34 Cornelius Alexander Shalmi
DK36 William Svendsen
DK42 Jonathan Sund Nordahl
Peter Møller
Fidel Nweke
Johan August Mottlau
DK43 Alexander Borup
DK46 Niklas Jensen
DK53 Nikolaj Terp Maansson
DK61 Noah Byrgesen
DK64 Victor Bech Frandsen
DK73 Adam Tvede
Alexander Garde
Samuel Sandahl Taboul