Det lå lidt i kortene, at denne tredie runde ville være endestationen i denne turnering for Caroline Wozniacki, og det skulle holde stik. Det var dog ikke uden modstand, hun overgav sig til hjerte veninden Agnietzka Radwanska 46 26.

Første sæt viste med det samme, hvad der manglede. Efter kort tid var Caroline bagud 04 p.g.a af manglende præcision i skuddene, og en serv der svigtede. Efter 04 havde Caroline allerede lavet 8 uprovokerede fejl. I det 4de parti var det ligesom Caroline var på vej ind i kampen. Det viste sig at holde stik. De næste 4 partier tilhørte Caroline, der spillede bedre og bedre, men den medical timeout, hun havde efter 14 lovede alligevel problemer. Fik i hver pause massage i nakken. Må have været ret irriterende ikke at kunne serve 100%. Efter Aga havde vundet sit 5te parti forærede Caroline efterfølgende sit parti væk – var bagud 0-40 – og Aga kunne efterfølgende serve sættet hjem 46. Alligevel momentvis meget fint spil af Caroline, det var blot ikke konstant.

Andet sæt startede med et servegennembrud af Caroline, men det var en stakket frist ,for Aga brød straks tilbage. Caroline havde mulighed i Agas serv, men hun holdt og det blev efterølgende til 22. Resten af sættet stod der Aga på og hun nuppede de næste 4 partier mere eller mindre besværligt til resultatet 26. Tid til at slappe af og regenerere før den store turnering i Beijing i næste uge. Caro er nu #21 på ranglisten, hvilket må siges at være godkendt – flot stime Caroline har præsteret. Der var tid til et knus efterfølgende:

Forrige artikelChallenger Tiburon: Følg Frederik Løchtes double på livestream kl. 21:30
Næste artikelITF Clermont-Ferrand: Karen Barritza tabte 2. runde i singles og double
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.