wTATV. Efter en god måneds pause var Wozniacki klar til den første hardcourt turnering i andet halvår nemlig Rogers Cup i Canada, en premier 5 turnering, hvor der er 900 point til vinderen. Caroline vandt turneringen tilbage i 2010, hvor hun slog Zvonareva. I 2017 nåede Caroline også finalen, hvor hun dog tabte til Svitolina. Første runde kampen var imødeset med en del spænding og bekymring – var Caroline klar igen oven på en del problemer med sygdom og skader i første halvår? Dagens modstander var #42 på WTA ranglisten Yulia Antonovna Putintseva, en russer der siden 2012 har repræsenteret Kazakhstan. De havde mødt hinanden før med en sejr til hver. Det blev en sund og parat Wozniacki,der slog Puttintseva i 2 sæt 64 62.

Første sæt begyndte sådan set godt af Wozniacki, men var lidt ramt af et par heldige netrullere og et dropskud fra Putintseva, og så var hun faktisk bagud 0-1. Efter dette parti fik WOzniacki styr på sit spil og kunne også presse Putintseva. Wozniackis server og længden på returneringerne var styrken i Wozniackis spil. Begge spillere holdt deres serv til 3-4, hvor Putintseva skulle serve. Her brillierede Wozniackis forhånd, så Putintseva tabte partiet -4-4. Så så Wozniacki sig ikke tilbage – først et rent serveparti og derefter brød hun Putintseva rent og dermed 6-4. Wozniacki spillede meget solidt fra 2-4, så fortjent sæt til Wozniacki.

Putintseva godt fra start

Woz I

Woz II

Woz III

Woz IV

Statistik

Andet sæt blev også startet af wozniacki, og selvom det var et langt parti med en dobbeltfejl vandt Wozniacki partiet – 1-0. Så fulgtes spillerne ad, dog med et stigende overtag til WOzniacki, til 3-2, hvor Putintseva skulle serve. En dobbeltfejl og godt spil af Wozniacki og der stod 4-2. wozniackis spil fungerede perfekt og efter at have vundet sit eget parti pressede hun Putintseva til dobeltfejl og tab af parti og dermed sættet 6-2. God åbningskamp af Wozniacki. Det lover godt for de næste kampe. Wozniacki har haft godt af pausen.

Woz baghånd

Putintseva drop

Woz tager andet sæt og kampen

Woz interview

Kampens statistik

Andet
Sidst den samme umpire var der