Ana Ivanovic kæmpede sig forbi en af ​​de farligste WTA Rising Stars på turen, Camila Giorgi, i den første kamp i sit titel forsvar i Toray Pan Pacific Open i Tokyo.

Selvom hun ikke har været højere end No.30 selv, er Giorgi 6-6 mod Top 10 spillere, en hyldest til den utrolige aggressive del af hendes spil, og noget, der altid gør hende til en farlig modstander.

Og der var bestemt fare tidligt, da Giorgi brød i det allerførste parti i kampen – men Ivanovic brød straks tilbage og til sidst brød hun endnu en gang for at snige sig sig til åbningssættet, 7-5.

Efter at have droppet de første to partier i andet sæt, kom den 2-seedede Ivanovic ind i en stime, og vandt de næste seks partier i træk for at lukke kampen med, 7-5, 6-2, efter en time og 39 minutter.

Hun sluttede kampen i stil med hendes varemærke af et skud – en skrigende crosscourt forhånds vinder.

“Jeg er selvfølgelig glad for at få sejren i aften,” sagde Ivanovic i sit bane interview.

“Det var en meget hård kamp i aften. Hun spiller godt, og hun genererer så meget magt med sine grundslag og server. Jeg var virkelig nødt til at spille lavt, fordi hun har sådan et kraftfuldt spil. Jeg vidste, jeg skulle være koncentreret i det første sæt og derefter dominere hende i det andet sæt, fordi hvis du lader hende spille hendes spil, kan hun spille rigtig godt. Jeg vidste, at hun ville være farlig, så jeg er glad for at jeg klarede det. “

Sidste år vandt Ivanovic sin fjerde WTA titel i 2014 her på Toray Pan Pacific Open ceter court. I år kommer hun til den japanske hovedstad i jagten på sin første WTA titel i 2015 sæsonen.

Torsdagens anden runde kampe:

[7] Agnieszka Radwanska (POL) d Elina Svitolina (UKR) 6 – 4 6 – 1

[4] Karolina Pliskova (CZE) d Kurumi Nara (JPN) 6 – 2 6 – 4

Dominika Cibulkova (SVK) d [6] Carla Suarez Navarro (ESP) 6 – 4 6 – 4

[2] Ana Ivanovic (SRB) d Camila Giorgi (ITA) 7 – 5 6 – 2

Fredagens kvartfinaler ser således ud: danske tider

CENTER COURT Starting at: 05:00
Garbiñe MUGURUZA (ESP) [3] vs Belinda BENCIC (SUI) [8]
Caroline WOZNIACKI (DEN) [1] vs Angelique KERBER (GER) [5] dvs ca. 06.30
IKKE FØR 09:00
Agnieszka RADWANSKA (POL) [7] vs Karolina PLISKOVA (CZE) [4]
Ikke før 13.00
Dominika CIBULKOVA (SVK) vs Ana IVANOVIC (SRB) [2]