Endnu en god præstation af Caroline da hun stoppede kvalifikationsspilleren Magda Linettes fine turnering. En kamp der viste godt spil af begge, men hvor koncentration og vilje afgjorde kampen.

Første sæt viste en Caroline sikker som sjældent set prøv bare at se statistikken – 1 uprovokeret fejl i sættet

Ved stillingen 30 havde Caroline vundet 12 ud af 13 point. Gode server, gode returer til baglinje og ned langs sidelinjerne gjorde deres til at Caroline kom godt fra start Linette kom endelige på tavlen og havde fået styr på åbningsnerverne. Caro holdt igen serv med sikkert spil. Linette servede sit første es og holdt sit parti 22 CAro holdt igen 52 efter at have lavet sin eneste uprovokerede fejl i sættet og en fantastisk forhånds returnering. Linette holder til 53 og så burde det jo være en smal sag at serve sættet hjem, men sådan skulle det ikke gå. Caro kom på 0-30 og det bliver 15-40 og 40-40. I det parti blev Caros anden serv straffet og Linette bryder tilbage efter en fantastisk returnering 54. Caro svarede igen ved at bryde Linettes efterfølgende serv 64 og første sæt sikret.

Efter et hårdt og sejt åbningsparti kom Caro på 10 i andet sæt. Det blev 11 og Caro kom igen i problemer. Det var som om hun blev lidt passiv et mønster der også var deer i ugens to første kampe. Caro tabte sit part og der stod 12. Så kom kampen ind i en periode hvor begge spillere brød hinanden på skift 22, 23, Caro 3 breakbolde 33, 43 efter en fantastisk retur. Linette begyndte at se lidt brugt ud og det opdagede Caroline og spillede igen super koncentreret og brød Linette igen 53. Sidste parti var Caro bagud 0-40 men vinder de næste 4 bolde og dermed kampen 64 63. Godt gået Caroline. Du er nu #26 på ranglisten og skal møde Agnieszka Radwanska i semifinalen

Den endelige statistik af kampen:

Forrige artikelChallenger Columbus: Torpegaard vækker international medieopmærksomhed
Næste artikelMedieomtale af danske tennis-talenter drukner i beskyldning om arrogance
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.