Foto WTA TV.Anastasija SEVASTOVA fra Letland stod for tur 28 årige Anastasija har været lidt skadespræget indenfor de seneste år. Dog kommet fint tilbage og er pt. nr. 20 på WTAs rangliste. Det var 4de gang de mødtes og første gang på grus, men Caroline vandt også denne gang i en meget varieret, spændende og velspillet kamp. 62 57 63-

Spillerne klar

Første sæt var præget af en Wozniacki der kunne det hele: Serv, linjespil, netspil, dropskud, forhånd og baghånd, og det mod en modstander der også spillede godt. Sevastova er kendt for brugen af dropskud og det prægede i den grad spillet i hele kampen. En disciplin som Caroline også mestrer sammen med et meget aggressivt netspil. Sevastova var lidt i defensiven i første sæt, og kom således hurtigt bagud 30, 31, 41, 51 før hun brød Carolines serv efter et noget fejlfyldt Caroline parti, der dog blot resulterede i at Caroline brød Sevastova for tredie gang og tog sættet 62. Det så ud som om Caroline havde styr på det, selvom Sevastova viste ret gode takter i slutningen af sættet. Fra første sæt:

Flot dropshot af Sevastova

Woz kan også

Drop mere

Woz baghånd

Woz tager første sæt

Statistik

Andet sæt blev en jævnbyrdig affære, hvor Sevastova nåede op på samme niveau som Caroline. Det blev også et sæt fyldt med lækkert grusspil, som jeg ikke mindes jeg har set før. Caro kom foran 20, men blev herefter brudt og spillerne fulgtes ad til 33, og det var efter de havde leveret lækkerier, hvor specielt dropskuddet blev vist af begge spillere. Sublime redninger af Caroline og returer, der så helt magiske ud. I det berømte 7de parti knækkede filmen for Wozniacki, da hun leverede et fejlfyldt parti og forærede partiet til Sevastova. Caroline brød godt nok tilbage, men det var som om Sevastova øjnede chancen. Det blev 44, 54, 55, hvorefter Caroline tabte endnu et parti til stillingen 56, hvorefter Sevastova servede sættet hjem. Caroline havde haft en matchbold i partiet efter 54, men kunne ikke forvandle det. Hvem blev først træt? Fra andet sæt:

Speedy Caroline

Sevastova

Sevastova får det til at se let ud

Flot duel

Sevastova redder match point på spectaculær vis

Sevastova tager andet sæt 7-5

Statistik andet sæt

Tredie sæt blev startet med jævnbyrdige dueller, hvor spillerne holdt deres serv. Der var stadig sublime dueller med de efterhånden mange eksempler på lækre dropskud og lækkert netspil. Så stod der 32 og Sevastova skulle serve og det endte ikke godt for hende, da hun blev brudt rent af Caroline. Det så også ud til at resignationen var at spore hos Sevastova. Det blev fulgt op med et godt Caroline parti og pludselig stod det 52. Sevastova holdt sit parti, men Caroline servede kampen hjem. Flot spillet af begge, men Caroline var på et konstant højt niveau i – næsten – hele kampen. Kvartfinalemodstanderen hedder Anett KONTAVEIT og kommer fra Estland.

Dropskuds kampen

Sikke en kamp

Kampstatistik