Alison VAN UYTVANCK var Caroline Wozniackis første modstander ved premier 5 turneringen i Rom. Alison er en 24 årig belgisk spiller, der har vundet en enkelt titel i år i Budapest, men ellers været lidt anonym. Har også været plaget af skade i 2016, der holdt hende ude af grussæsonen det år. Er pt.nr 49 på ranglisten. Det var første gang de mødtes. Caroline tog de længste strå, for der var egentlig ikke så stor forskel på spillerne, selvom Wozniacki vandt 61 64. Wozniacki vandt de vigtigste bolde.

Spillerne klar

Første sæt startede med et par lange partier, hvor det var marginalerne, der var på Wozniackis side, og således kunne hun efter ca. 15 minutters spil se, at der stod 20. Herefter var der ro på Wozniackis spil, og det blev til endnu et break, så der stod 40. Så kom Allson på tavlen, da hun brød Wozniackis serv efter lidt sjusket Woz spil. Wozniacki brød med det samme igen til 51 og servede sættet hjem. Alison havde mange vindere, men også fejl, og det var afgørende i et jævnbyrdigt første sæt – trods resultatet. Lidt godbidder fra første sæt:

Alison dropshot

Caro kan også flotte skud 40

Flot baghånd fra Woz

Alison kommer på tavlen

Flot skud på tværs af Woz

Første sæt til Caro

Statistik

Andet sæt var endnu mere jævnbyrdigt og startede med to servebreaks efterfulgt af 2 hold af serv og stillingen 22. Så var det som om Wozniacki skruede lidt op for boldhastigheden, og det bevirkede at Wozniacki brød Allisons serv igen. Spillerne fulgtes herefter ad, men til sidst var det tydeligt at Alison ikke var i stand til at bryde nok engang, så Caroline kunne serve kampen hjem rent til 64. Der skal styr på længde og bredde af boldene. Serven ok og forhånden var også fornuftig. Næste modstander er Anastasja Sevastova fra Letland.

Cross court power

Alison top baghånd

Wozniacki vinder 61 64

Kampens statistik