Carolines kvartfinalekamp stod mod den nye verdensetter. Det er hendes første turnering efter at have erobret førstepladsen efter Wimbledon. Karolina Pliskova er en hårdtslående dame, og har rekorden for esser på turen. Hun havde op til Toronto været overhalet af Julia Göerges, men hendes 12 esser i gårsdagens kamp bragte hende tilbage på førstepladsen. De kendte hinanden fra 6 tidligere kampe, hvoraf Caroline Wozniacki har vundet 4 og Karolina Pliskova 2 og begge gange i 2017. Det blev en mindeværdig kamp på flere måder. Der var adskillige regnvejrspauser, der var flere gange spillet blev vendt om, det var udmarvende, velspillet af begge, men Caroline vandt til sidst efter 2 timer og 56 minutter. Tror jeg vil lade de små klip sige det meste i dag.

Spillerne ved at være klar – første gang 🙂 Pliskova server først.

Lidt opvarmning

Spillerne på vej ud igen på grund af regnvejr

Tilbage igen efter en pause på ca. 2 timer

Pliskova godt fra start

Så er den gal igen og Caroline brokker sig

Pliskova førte 30 før regnen afbrød igen – Caro har fordel i sit parti.

Tilbage igen – Caro kæmper for at blive i sættet

Og der er regnvejr igen spillet afbrudt – for tredje gang – Caro har brudt Pliskova en gang og skal serve – 2-5

På det tidspunkt hvor spillet blev genoptaget var Caroline bagud 25, men formåede alligevel at kæmpe sig tilbage. Det var som om Pliskova ikke helt kunne finde ud af regnvejret, hvilket Wozniacki har prøvet nogle gange i år og pludselig var CAroline tilbage på serv igen, og fortsatte med at vinde partier og endte med at tage første sæt 75 efter et fantastisk comeback.

Tilbage på serv

Woz fuldender sit comeback og tager første sæt

Andet sæt blev noget mere et normalt, velspillet og spændende sæt, hvor begge spillere diskede op med den ene lækre boldudveksling efter den anden, Grunden til at Pliskova havde så få esser i kampen var fordi Wozniacki sendte bolden tilbage. Vindere der normalt ville være vindere blev sendt tilbage af begge spillere. Ved stillingen 22 tabte Caroline reelt sættet fordi hun havde 0-40 i Pliskovas serveparti og da de fulgtes ad til 66 og skulle i tiebreak ville et brud dengang have bragt sættet i hus, men i stedet tabte Caroline tiebreaken og så måtte de ud i et tredie sæt. Hele andet sæt var utroligt spændende og meget velspillet – noget af det bedste i år. Her lidt fra andet sæt:

Caro bruger hele banen

Pliskova under pres

Pliskova power

Aceniacki slår til igen

Pliskova vinder tiebreak og tager andet sæt

Tredie sæt startede med en Wozniacki under pres da Pliskova havde fået momentum med over i tredie sæt. Caroline vandt med besvær sit første parti efter 2 gange lige en pliskova fordel og til sidst Wozniacki fordel. Spillerne fulgtes ad til 22, så skulle Caroline serve igen og så gik det galt – Caroline tabte sit parti og Pliskova holdt. Caroline holdt sit parti og der stod nu 34. Så kom et lidt underligt Pliskova parti. Det var somom kæden hoppede af – begyndte med en dobbeltfejl og tabte partiet rent – Caroline tilbage i kampen – 44. Det blev 54 og Pliskova skulle serve for at blive i kampen, men dampen var gået af super serveren, og hun blev brudt igen – CAroline nu klar til sin 6.semifinale i år og hidtil har hun vundet de 5 foregående, så hvorfor ikke nappe nr.6. Pøj pøj med det. Nogle få situationer fra tredie sæt. Læg mærke til antallet af esser og vindere – så gør det ikke så meget at mder også laves uprovokerede fejl.

2 dårlige baghåndsreturer fra Pliskova og Wozniacki tilbage i kampen

Hvilken kamp Caroline vinder efter at have været bagud

Regnvejrspauser har været gode for mig i år

Statistik fra kampen – Aceniacki slår til igen