Ja undskyld det engelske men det er et godt udtryk, når man sidder og smiler over hele fem-øren. Det var en god præstation af Caroline. hun dikterede fra start til slut med ganske få udfald, på tidspunkter i andet sæt, hvor Riske forsøgte at oppe sit spil.

Første sæt var en tur i parken en sommerdag. ALt lykkedes og stakkels Allison RIske følte sig bombarderet fra alle sider af banen og man kan forestille sig at det må have været lettere forvirrende i sværere grad at spille det første sæt der endte med et æg til Riske. 4 point til Riske og 24 til Wozniacki og en anden serve vinder % på 100 – ikk så ring.

Andet sæt var også uden de store problemer. Der var et par fremprovokerede fejl af Caroline, men bortset fra en lille opblussen af Riske så blev sættet kørt sikkert hjem til 62. Godt gået Caroline, det lover godt for fremtiden. Skaden ser også ud til at være helt helbredt.

“Jeg ved, hun har slået Top 10 spillere før, så jeg gik ind til denne kamp vel vidende, at jeg skulle spille tæt på grundlinjen, lave en masse dybe returneringer og bare ikke lade hende komme ind i kampen.Jeg synes, jeg spillede rigtig godt i aften. Jeg er absolut tilfreds med min præstation. Jeg elsker at være tilbage her. At vinde her fire gange bringer helt klart gode minder, og det er bare fantastisk at se alle de fans der støtter mig her. Jeg håber også I alle kommer tilbage i løbet af ugen. Jeg elsker jer!” sagde Wozniacki i interviewet efter kampen.

Dagens øvrige kampe

Anden runde kampe
Dominika Cibulkova (SVK) d Kristina Mladenovic (FRA) 2 – 6 7 – 6 (1) 7 – 5
Caroline Garcia (FRA) d [Q] Magdalena Rybarikova (SVK) 7 – 6 (5) 6 – 4
[L] Lesia Tsurenko (UKR) d Barbora Strycova (CZE) 6 – 3 6 – 0
[4] Lucie Safarova (CZE) V Irina-Camelia Begu (ROU) 6 – 3 6 – 4

Første runde
[3] [WC] Caroline Wozniacki (DEN) d [WC] Alison Riske (USA) 6 – 0 6 – 2