Modstanderen i anden runde af Miami Open var Varvara Lepchenko fra USA. Lepchenko kommer oprindeligt fra Tashkent, Uzbekistan, men har repræsenteret USA siden 2007 pt. #83 på verdensranglisten. Det var en blæsende aften og boldene tog af og til nogle uberegnelige retninger. Caroline optrådte i sit Roland Garros sæt – ganske flot.

Wozniacki godt fra start

Efter et par partier, hvor spillerne skulle vænne sig til de blæsende forhold i Miami, så var det kun en spiller, der bestremte, og det var Caroline, der kendte vinden og forholdt sig bedst til den. Efter stillingen 11 var der ikke flere point til Lepchenko. Efter 27 minutter var første sæt forbi. Det der var godt i første sæt var første serven. Ok 58% ser ikke ud af meget, men når man så vinder 91% af dem så virker det. Forhånden er blevet et våben, og den blev brugt varieret og præcist. Forsvaret var i orden hele tiden, den ekstra bold og gode længder på boldene. Joe en fornøjelse at se på.

Caroline i killermode

Første sæt statistik

Andet sæt blev lidt mere spændende, men kampen var aldrig i fare for at blive tabt. Der var blot nogle flotte dueller og specielt et flot lob som du kan se herunder. Caroline kom foran 20 før Lepchenko kom på tavlen. Tredie parti var første parti, hvor Lepchenko investerede i kampen, ellers havde hendes indsats været lidt modløs. Partiet var præget af flotte dueller og Lepchenko vandt partiet 21. Så fulgtes spillerne ad et par partier. Så stod det 42 og igen var Caroline i fuld kontrol og leverede et meget flot lob, og brød igen Lepchenko 52, og kunne så serve sættet hjem og dermed kampen 62. Flot spillet Caroline i de svære forhold. Helt klart en fokuseret og konstant og konsekvent udført mission, Joe det var Caroline i killer mode.

Baghånds lob

Sejren hjemme

Kamp statistik