Aftenens modstander var en gammel kending – Carla Suárez Navarro. Også denne spiller har Caroline haft styr på gennem de tidligere 6 gange de har mødt hinanden. Caroline har vundet 5 og Carla 1 gang – Stuttgart 2013. Sidste gang de mødtes på grus var også i Stuttgart i 2015, hvor Caroline vandt en klar sejr. Det var desværre ikke tilfældet i dag, hvor to trætte spillere stod overfor hinanden. Carla er grus specialist og god ved nettet, og det blev afgørende i dag.

Første sæt blev en omgang tagen livtag fordi ingen af de to spillere kunne holde sin serv. Først i det syvende parti lykkedes det, og det var Caroline, der var så heldig. Carla holdt ligeledes sin serv og brød derefter Caroline og servede sættet hjem. Det Carolines spil bar præg af var høje bolde uden den store kraft, og det passede Carla ganske glimrende, og når så hun jævnligt havde muligheden for at lave et passerslag, så skød Caroline i den side hvor Carla stod, og på den måde ber man selv om at tabe sættet. Herunder nogle situationer fra første sæt – der havde sine gode bolde:

Spillerne på vej

Flot baghånds vinder af Carla

Et af breakene i første sæt

Flot lob af Wozniacki

Carla tager første sæt

Andet sæt fortsatte lidt i samme spor, men spillerne holdt dog deres første servepartier. Caroline viste mere energisk spil, men måtte kæmpe hårdt i tredie nparti for at hive partiet hjem. SÅ kom Piotr på banen, og det var en tydelig frustreret Caroline, der skældte sin far ud for ikke at vise noget positiv Karma og et smil engang imellem. Det var ligesom om den lille skideballe løftede Carolines spil for hun var som forvandlet og brød Carlas serv rent, og det blev 41 før Carla kom på banen igen. Caroline vandt efterfølgende sit eget parti og brød Carla til 62 og dermed sættet. Her nogle situationer fra andet sæt:

Flot vinklet skud af Caroline

Ikke god Karma

Caroline tager andet sæt

Tredie sæt startede med to breaks og to hold til 22. Så var det slut for Caroline, der måtte se sig brudt i et udmarvende 5.parti med 4 gange lige – 23. Det var ligesom om gassen var gået af Wozniacki, der ikke havde kræfterne til at bryde tilbage, men derimod måtte se sig selv tabe sine resterende partier i det sidste sæt. Carla vandt sættet 62, og var tydeligt glad for, at det var overstået. Det bliver godt for Caroline at få ro på skulderen og få hvile til kroppen – her lidt fra sidste sæt:

Så sluttede eventyret for denne gang Suarez tager tredie sæt

Det har været hård at være Wozniacki her er længden af de sidste tre kampe Caroline har spillet:

Næste stop Strassbourg, og det er vel ok med lidt pause nu, hvor armen har været så belastet som den har. Jeg ser flere der nævner hende som deltager i Rom, så det kan være der har været en efteranmeldelse der – vi får se.