Tjah det var i alt fald en fra kukurenes land, der gjorde livet temmelig træls for Caroline for at bruge et godt jysk udtryk. Caroline spillede ikke godt i dag – lad os få det sagt med det samme – og hvad årsagen var til det er lidt svær at greje. Det så i begyndelsen ud til at Caroline ikke havde videre lyst til at spille, fordi hun ikke befandt sig særlig godt på banen. Nå der kommer nok en forklaring om det. Lad os lige kigge på statistikken fra kampen – den siger nemlig en hel del om, hvad der gik galt:

8 dobbeltfejl – 39 uprovokerede fejl – en første serve på kun 58% – siger vist alt om at alt ikke var som det skulle være. Fejlene var jævnt fordelt igennem hele kampen. Tilbage til træningsbanen Caroline – men slap lige lidt af i Florida i dit ferieparadis og vend opladet tilbage i næste turnering i Miami.

En fan kommentar der ligesom summer det hele op:

Forrige artikelITF Wirral, England: Shabib måtte bøje sig for rutineret franskmand
Næste artikelITF Junior Brasilien: Emilie Francati skaffer dansk sejr
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.