I en forrygende semifinale mellem to tidligere verdens ettere, trak en velspillende Caroline sig sejrrigt ud af kampen og er nu i sin karrieres 42de WTA finale.

Første sæt startede vanen tro med at de 2 kamp”høns” følte hinanden lidt på tænderne. Caro lagde ud med at serve et af sine 3 esser i kampen men måtte alligevel kæmpe for pointet og et lille hårproblem 10. Jankovic gjorde Caroline kunsten efter og lagde også ud med et es – det eneste fra hende i kampen. Efter et flot lop og 40-0 blev det 11. De næste 4 partier brød de hinandens serv. Kampen var på et højt niveau, men begge spillere var utilfredse med linjedommere og umpire 33. Jankovic lavede et par store fejl og Caro brød nok engang – 43 – og holdt efterfølgende sit serveparti der afsluttedes med et es – 53. Caro havde momentum og vandt endnu et serveparti til 63 og dermed første sæt.

Efter et fejlbehæftet startparti i andet sæt af Jelena Jankovic, var Caroline den dominerende spiller. Hun vandt Jankovices parti og de næste 3 partier efter blændende og varieret spil – 40. Så skete det igen, det der er sket i flere af Carolines seneste kampe. Der kom et mentalt blop, hvor hendes spil bestemt ikke var godt, hvilket gjorde at Jankovic fik kæmpet sig tilbage i kampen – 43. Så kom et noget heftigt parti, hvor begge spillere viste verdensklasse spil til stor fornøjelse for publikum. Caroline fik startet motoren igen og endte som sejrsdame i partiet – 53. Jankovic var ikke færdig, så det blev 54, og Caroline måtte selv serve kampen hjem – 64. Flot, flot spil af begge spillere. Træt Wozniacki – joh efter sådan en kamp må man gerne være træt, men ellers – næh – Caroline er i topform og har endnu ikke tabt et sæt i denne turnering. Go get it Caroline! Modstanderen i søndagens finale bliver Kristina Mladenovic, der tidligere på dagen vandt over australieren Daria Gavrilova.

Forrige artikelITF Junior Kuching: Patrick Kristensen full-time player hos EuroElite
Næste artikelWTA Linz: Garbine Muguruza klar til WTA Finalerne
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.