Caroline Wozniacki kom sikkert videre til semifinalen i Prudential Hong Kong Tennis Open takket være en overbevisende 6-3, 7-5 sejr over Qiang Wang. En spiller hun tabte til i Kuala Lumpur i 2013.

Caroline, der endnu mangler at droppe et sæt i turneringen, er nu den højst rangerende spiller der stadig er i turneringen efter verdens nr.1 Angelique Kerber led et chok nederlag til Daria Gavriova tidligere fredag.

Wozniacki dominerede sin modstander i åbningssættet, hvor hun kun mistede tre point i sine server, mens hun hele tiden forsøgte at få det break der skulle give sejren i sættet. Hun fandt breaket i næstsidste parti takket være tre uptovokerede fejl i træk. En forhånds vinder afgjorde sættet.

Selvom Wozniackis server ikke var så dominerende i andet sæt, så var hun stadig i kontrol af kampen og brød i det syvende parti, da Wang sendte et par grundslag for langt og hun smed dermed en 30-0 føring. Wozniacki sejr blev forsinket kortvarigt, da Wang brød tilbage for at gøre det til 5-5, men hun var i stand til at konsolidere breaket og fik en meget fortjent sejr.

“Hun er en god fighter, jeg tror, ​​hun spiller godt, og hun har nogle gode grundslag, og det var en god match,” sagde hun efter kampen.

“Jeg tager en kamp ad gangen. Trofæet er hvad jeg er her for, og jeg ville elske at vinde et trofæ, ingen tvivl om det, men der er nogle stærke konkurrenter tilbage og jeg vil bare se hvad der sker.

“Jeg har været sat ud af spillet så længe og det har været svært mentalt, men lige siden min krop er kommet tilbage på sporet og jeg spiller godt, så det er absolut positivt.”


Tid til lidt “selfis”

I semifinalen skal hun møde serberen Jelena Jankovic

Forrige artikelWTA Hong Kong 2016: Caroline Wozniacki sender Englands Heather Watson ud
Næste artikelITF Junior Kuching: Patrick Kristensen full-time player hos EuroElite
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.