Caroline Wozniacki blev den seneste seedede spiller til at lide et tidligt farvel ved Generali Ladies, hun tabte uden de store problemer til Belgiens Kirsten Flipkens 6-4, 6-4 i anden runde denne torsdag. Det var ikke godt det Caroline leverede. Det var uinspireret og til tider opgivende spil hun leverede. Det virker som om Caroline er ret træt af tennis lige pt, og det er godt at sæsonen snart er slut. Det vil selvfølgelig være rart hvis 10de pladsen på ranglisten kan komme i hus, men egentlig burde hun springe Moskva over og så koncentrere sig om den sidste pligtturnering den “lille” WTA finale for de 12 næste placeringer på ranglisten i Zhuhai der ligger i det sydlige Kina. Der er en del point at kæmpe om. Flipkins leverede en ok men ikke prangende kamp, der var dog en del fine forhånds og baghåndsslag, der virkelig sad fint i dag, og det var naturligvis også Flipkens fortjeneste at Caroline aldrig kom ind i kampen.

“Jeg har spillet utrolig godt,” sagde Flipkens. “Jeg blev skadet efter US Open, og for at komme tilbage og slå Caroline påvdenne måde, er du nødt til at spille dit bedste tennis. Alt hvad jeg gjorde viste sig at være gotd.”

Syvende-seedede Anastasia Pavlyuchenkova er den højest rangerede spiller tilbage efter at have besejret Stefanie Voegele fra Schweiz 6-4, 6-0.

Dagens resultater:

Johanna Larsson (SWE) d Alison Van Uytvanck (BEL) 6 – 4 7 – 6 (2)
[7] Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) d [Q] Stefanie Voegele (SUI) 6 – 4 6 – 0
[Q] Aleksandra Krunic (SRB) d Mona Barthel (GER) 7 – 6 (6) 6 – 3
Kirsten Flipkens (BEL) d [2] Caroline Wozniacki (DEN) 6 – 4 6 – 4