Carolines anden kamp i dag var mod WTA ranglistens #2 Simona Halep fra Rumænien. Det var femte gang de skulle spille mod hinanden, og med 2 sejre til hver var det en kamp for “førertrøjen”. Halep kæmper i disse uger for at blive #1 på verdenssranglisten, og det ville hun opnå ved at vinde Eastbpurne turneringen, da Kerber er ude af turneringen. Det er anden gang hun havde muligheden herfor, men igen blev hun forhindret af en indædt kæmpende Wozniacki, der vandt en dramatisk kvartfinale 57 64 61.

Klar til dagens anden kamp

Alt så ud til at gå glat og efter planen da Caroline efter eminent spil, så sig selv serve for første sæt ved stillingen 53 til Wozniacki. Hun havde været foran 52. Halep var ikke til sinds at lade Caroline få første sæt og startede en imponerende række på 8 vundne partier herunder brød hun Caroline 2 gange og vandt dermed første sæt 75. Opturen fortsatte i andet sæt. Her et par glimt fra første sæt:

Flot forhånd af Halep

Da Caroline servede for første sæt

Flot forsvarsspil af Halep

Lidt trøst fra daddy men skidt var det.

Bagud 25 vinder Halep alligevel første sæt!

Andet sæt fortsatte Haleps momentum og hun kom foran 30 før Caroline begyndte at få hold på spillet. Caroline brød tilbage og fulgte med til 23 og 34, hvor hun igen brød Haleps serv til 44. I den velspillede kamp afværgede Caroline et par breakbolde og brød efterfølgende Haleps serv og vandt dermed andet sæt 64. Et spændende sæt var overstået. Her lidt glimt fra andet sæt:

Halep vandt 8 partier i træk foran 30 i andet sæt

Halep troede hun havde styr på Woz

Overlever dobbelt break og vinder andet sæt

Tredie sæt begyndte som de to første med et tabt Caroline parti, men det skulle vise sig at være det sidste Caroline tabte i den kamp. I imponerende stil kørte hun sættet hjem med 61. Caroline er nu en spiller med en god forhånd, baghånd, placering, serv og kampmentalitet – godt gået team WOzniacki – vi glæder os til næste slag. Her lidt fra tredie sæt:

På vej mod sejren

Arbejdet gøres færdigt

4de semifinale i år

Den ene semifinale står mellem Caroline Wozniacki og Heather Watson
Den anden står mellem J.Konta (GBR) K.Pliskova (CZE)