WTATV billede. Tennisspillerne på græs er en speciel del af årets WTA tur. Det er et underlag som Caroline Wozniacki godt kan lide, og derfor var det med speciel interesse at dagens kamp mod belgieren Kirsten Flipkens var imødeset.Caroline er forsvarende mester og har derfor en del point at forsvare. Caroline har været igennem en ikke særlig god grussæson plaget af sin sygdom og skader i øvrigt. På det sidste også en glædelig tid, da hun blev gift i sidste weekend med sin forlovede David Lee. Hvordan var hendes form i dag? Den var faktisk imponerende og hun var veloplagt.Det blev til en god sejr på 6-3 6-4 over en særdeles velpillende Kirsten Flipkens.

Woz uden forbindinger

Første sæt var en Wozniacki der spillede fejlfrit – sådan da. 3-0 i løbet af et blikøje før Kirsten Flipkens fik gang i sit fine spil for efterfølgende at bryde tilbage 3-2. Caroline var ikke indstillet på at give sig, så hun brød igen Flipkens 4-2. De næste 2 partier var også servebrud, og der var rigtig godt gang i flot spil af begge spillere 5-3 og Caroline kunne serve første sæt hjem rent. Sådan da – stod der, for Caroline måtte indkassere en fodfejl i 5te parti, der gjorde at hun kom lidt ud af rytmen, men på den måde at hendes spil blev bedre. Gode server, få fejl og varieret spil var årsagen til et vundet første sæt.

Sådan

Det bliver ikke meget bedre

Woz tager første sæt

Statistik

Andet sæt startede faktisk endnu bedre end første, da Caroline kom foran 4-0 og 2 breaks, før Flipkens igen kom tilbage i kampen for efterfølgende at tage et af breakene tilbage 4-2. Herefter var resten af kampen serverens, men det efter imponerende dueller og flot spil af begge spillere. Hvis man vil se noget af kampen kan jeg anbefale partierne fra 4-2.På grund af det andet break vandt Caroline for første gang i lang tid 6-3 6-4. Velkommen til en skadesfri og glad wozniacki -godt gået. Og tillykke Næste modstander er Petkovic.

Flot af Flipkens

Endnu et flot Flipper point

Woz tager sejren

Kamp statistik

Woz om sejren