Dagens modstander for Caroline WOzniacki i dag var finalemodstanderen i 2018 – 21 årige Ayna Sabalenka fra Hviderusland.Sabalenka er pt placeret lidt højere end Caroline, men det betyder normalt ikke noget. Sidste år var et meget tæt opgør som Caroline vandt. Denne gang var også et meget tæt opgør, men selvom Wozniacki vandt et parti mere end Sabalenka, så måtte Wozniacki give sig i den afsluttende tiebreak – 6-2 4-6 6-7 blev det i en lidt for spændende kamp, der kunne være vundet – nå men det blev den ikke. Så en trods alt fortjent revance for sidste års nederlag.

Første sæt var Wozniacki her, der og allevegne, og en Sabalenka der slet ikke kunne få noget til at fungere. Caroline havde fortsat de takter, der var i de to første opgør og kom forholdsvis ubesværet foran 5-0, før Sabalenka kom på tavlen til 5-1. Det var sådan set vendepunktet for kampen med to servebrud efter hinanden.Først Wozniacki, der måtte igennem et monsterparti med 4 fordele til Sabalenka, før hun fik brudt Wozniacki. Wozniacki brød herefter let Sabalenkas serv og dermed 6-2 og første sæt. Godt og varieret spil af WOzniacki.

God måde at starte kampen

Første sæt hjemme

Statistik

Andet sæt blev et sæt hvor Sabalenka fandt sig selv og udfordrede Carolins anden server mere og mere.De fulgtes ad til 2-2, hvorefter Sabalenka brød Wozniacki rent og tog sit eget parti rent – 2-4. Antallet af fejl var stigende på Wozniackis side, og et parti med to dobbeltfejl i blev efterfølgende straffet 2-5. En lille reaktion herpå, da Wozniacki tog breaket tilbage, men stadig var bagefter. De sidste 2 partier blev holdt af serveren og dermed sæt til Sabalenka. Det var som sagt anden serven og dobbeltfejl, samt et stigende antal uprovokerede fejl, der kostede andet sæt.

Drop af Sabalenka

Statistik andet sæt

Tredie sæt startede med en reaktion fra Sabalenkas side ovenpå det vundne andet sæt. Sabalenka kom bagefter 3-0, 3-1, 4-1 før der skete et skift igen. Sabalenka kom på 4-2 og det blev 5-2 til Wozniacki. Sabalenka holdt sit parti og brød Wozniacki på det mest uheldige tidspunkt nemlig da hun kunne serve kampen hjem – først matchpoint til Caro – lige – fordel til Sabalenka – dobbeltfejl – 5-4 og Sabalenka holdt sit eget parti 5-5. Wozniacki holdt med besvær sit parti 6-5. Sabalenka holdt 6-6 og kampen skulle ud i en tiebreak som Sabalenka vandt 7-4. Ærgerligt, ærgerligt Wozniacki. Trods alt mange gode takter fra disse 3 kampe i Eastbourne. Det burde betyde at Wozniacki kommer lidt længere end hun plejer i WImbledon – lad os i det mindste håbe det.

Sabalenka tager det længste strå

Kampens statistik

Sabalenka efter kampen