To bedste veninder mødtes i dag for 15de gang, men de kender også hinanden fra juniortiden. 29 årige Angelique Kerber, der også har polske rødder, har indtil nu vundet de 8 af kampene, men Wozniacki har vundet den seneste i DOha i år, ellers ligger kampene tilbage i 2016 eller tidligere, og vi ved at der er sket meget med Carolines spil de sidste par år, så det var en med spænding imødeset semifinale. Det blev en spændende semifinale, hvor vi igen så en Wozniacki komme tilbage efter at have matchpoint imod sig – fremragende. 26 76 64 blev det i en yderst spændende semi.

Spillerne på vej

Første sæt tilhørte Kerber sidst i sættet. Som man forventede det udfordrede de hinanden i mange flotte dueller og de fulgtes ad til 22, hvor Kerber efterfølgende brød Wozniacki første gang.I et langt 7de parti måtte Wozniacki igen se sig brudt af en rigtig godt kæmpende Kerber -25 og Kerber servede sættet hjem rent. Wozniacki spillede ikke dårligt, men Kerber var skarpere- Her lidt fra første sæt:

Godt spil af Kerber

Baghånds vinder af Woz

Kerber tager første sæt

Andet sæt blev en neglebider med 4 servebreaks.Caroline startede bedst og brød Kerber til 20, hvorefter de fulgtes ad til 41. Så var der et længere ophold i spillet på grund af en besvimet tilskuer. Kerber kom på 42 og havde oppet sit spil og brød tilbage til 43.De fulgtes ad til 55, hvor Wozniacki skulle serve. Det gik galt og Kerber brød til 56, og skulle nu blot serve sættet og kampen hjem, men det er ikke ovre, før den fede dame synger, og det gjorde hun ikke, for Caroline overlevede en matchbold og brød tilbage endnu engang til stillingen 66. Tiebreaken vandt Caroline og et tredje sæt var nødvendigt. Kerber så lidt brugt ud. Lidt fra andet sæt:

Flot skud af Kerber

Flot baghånd af Woz

Igen en flot detalje

Kerber baghånd

Flot Kerber lob

Endnu et

Flot forhånds vinder

Sådan redder man marchbold

Caroline vinder tiebreaken og tager andet sæt

Tredie sæt blev jævnbyrdigt og fyldt med gode dueller, dropskud og lobs, så det var en stor fornøjelse at være tilskuer. Begge holdt serv til 5te parti,hvor Wozniacki trak det længste strå og brød Kerber -32. Wozniacki holdt serv resten af sættet og kunne trække sig ud af kampen som sejrsdame. Godt kæmpet af begge spillere og specielt opløftende beslutsomhed i Wozniackis spil. Held og lykke i finalen. Lidt fra tredje sæt:

Woz konsoliderer breaket

Brilliant Kerber lob

Superb netspil af Woz

Stor forhåndsvinder af Woz

Flot flot Wozniacki

Kampens statistik