For tredje gang skulle Wozniacki kæmpe mod den lidt corny 22 årige australier Ashleigh Barty. Husk hun tog et sabbatår fra tennis i 2015 for at spille cricket. Hun har haft et godt 2018 i double, hvor hun har vundet turneringerne i Miami og Rom.I single er det også gået fint med en titel i græsturneringen i Nothingham og en rangliste placering som #17. Så det var en hård modstander, der stod på banen. Wozniacki har vundet deres to tidligere møder. Det blev en velspillet kamp udført af to slice specialister – joe Caroline var også god til det. Kampen udviklede sig til en slags tennisskak, hvor en lille fejl kunne betyde, at det blev et tabt point. Vi så også Caroline udføre en tweener ;). Skakmesteren blev Caroline Wozniacki, der fuldstændig havde kigget Ashlegh Bartys spil ud.Meget lige kamp, med Carolines konstante spil som det udslagsgivende 64 63.

Spillerne på vej

Første sæt blev en lang stillingskrig indtil kampens 10de parti. Der blev vist græstennis af meget høj klasse mellem 2 modstandere, der stod godt til hinanden. Slice i topklasse, linjespil i topklasse – med et par smuttere af begge, gode første server – Caroline vandt 86% af de første server, der gik fejlfrit over nettet mod Bartys 75%. Indtil 10de parti havde Barty kun tabt 3 point i sættet, og så tabte hun de næste 3 point og dermed kunne Wozniacki bryde hedes serv. 64 og sættet til Wozniacki. Som sagt god varieret tennis af begge. Lidt bolde fra første sæt:

Ashleigh forhånd

Tættere på kan det ikke være

Første sæt i hus

Første sæt statistik

Andet sæt startede med et par servebreaks -bare for at fortsætte slutningen af første sæt. Så fulgtes spillerne ad til 22, og spillet havde på det tidspunkt udviklet sig til endnu mere stillingskrig. Så havde Wozniacki et af sine koncentrations udfald, og hun lukkede Barty ind i kampen -23. Wozniacki tog sig sammen igen og brød straks tilbage -33. Caroline havde efterfølgende et flot parti, hvor hun lavede sin tweener, der godt nok ikke førte til et vundet point, men et es bragte partiet i hus -43. Ashleigh havde regulær nedsmeltning i det efterfølgende parti, som hun tabte rent -hvor Caroline havde et af sine flotte lobs -53.Caroline kunne nu forholdsvis nemt serve kampen hjem. Solid tenniskamp af Caroline, hvor forberedelserne har været i top. Godt gået. Lidt fra andet sæt:

Flot Woz

Flot net drop af Barty

WOW

Skakspillet er forbi

Match statistik