Catherine Cartan “CiCi” Bellis USA (født 8. April, 1999) stod for tur torsdag i en af kvartfinalerne. Cici er lidt af et stjerneskud som vores egen Caroline var det i hendes alder, og så var det også en kamp, hvor modstanderen var ukendt. Cici sendte Agnieszka Radwanska ud onsdag, så det var ikke en frk. hvemsomhelst Caroline skulle møde. Det begyndte også godt for Cici, men det endte med at hun fik en tennis lektion. 63 62.

Klar til kamp for anden gang – efter en regnvejrspause

Første sæt blev startet af Caeoline, der tog et rent parti. Allerede i andet parti så vi, hvor giftig den unge amerikaner kunne være. Hun afleverede et meget flot slag på tværs tæt på nettet 11. I de næste to partier stod der CiCi på kampen. Hun leverede agressivt, sikkert og præcist spil, og det var helt tydeligt at Caroline manglede nøglen til at besejre CiCi. Piotr kom på banen, og rådede hende til at komme lidt længere ind i banen og være mere agressiv og tage boldene tidligere. Godt råd farmand. Fra da af ændrede kampen fuldstændig karakter. Caroline diskede op med flot, nærgående, varieret og præcist spil og Caroline tog de næste 5 partier i træk og tog dermed første sæt 63.

Flot baghånd af Caroline

Mens CiCI endnu var flyvende – parti til 31

Caro vinder det fjerde parti i træk

Wozniacki tager første sæt

Andet sæt begyndte med en CiCi serv, og ved stillingen 30-15 lukkede hun Caroline ind med en dobbelt fejl. Caroline kvitterede med at vinde partiet 10. Forholdsvist let parti til Caro 20. Igen forcerede CiCi sit spil og lavede igen en dobbeltfejl, og igen tabte hun sit serveparti 30. Caro holder og 40. Modløsheden havde indfundet sig hos den unge amerikaner, der dog kæmper sit næste parti hjem 41. Caro lavede en dobbeltfejl i næste parti, men vinder alligevel partiet – hun var sikkerheden selv på dette tidspunkt (bortset fra DF altså). CiCi reddede derefter endnu et parti, og det var op til Caroline at serve kampen hjem. Det blev et næsten rent parti og 62. Flot kamp af Caroline, der fra midten af første sæt viste hvilken klassespiller hun er igen. Spiller nu i sin 6. semifinale i Dubai, hvor hun skal møde Anastasija Sevastova fra Letland.

Wozniacki ES og 40 i andet sæt.

Lidt fra 2.sæt

Caroline videre

Kamp statistik

Interview

Forrige artikelITF KB 2017: Stort galleri med 111 billeder
Næste artikelATP Rio: Forrygende comeback af modig Casper Ruud i stor turnering
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.