Lodtrækningen til næste uges Premier Event i Doha kom ud lørdag, og med Caroline som 13. seedet havde man ikke forventet det helt store. Men heldet var for en gang skyld på danskeren side, da hun er blevet placeret i nederste halvdel, hvor kvalifikanten Konjuh venter

Den 18 årige kroat, som pt. ligger nr. 80 på ranglisten, er af mange eksperter blevet spået en stor fremtid, hun har dog endnu ikke fået det helt store gennembrud. Caro og Ana har mødt hinanden 2 gange, hvor begge er blevet til klare sejre til Wozniacki.

Hvis Caroline, som man burde kunne forvente, kommer videre til 2. runde, venter der med sikkerhed et ungt talent med masser af power. Det bliver enten Gavrilova fra Australien eller Doi fra Japan, som er henholdsvis nr. 35 og 52.
Gavrilova er nok en svag favorit, men efter hendes klare nederlag 1-6 0-6 til Ivanovic i Dubai, er der en vis tvivl om, hvordan hendes mentalitet er.
Venstrehånds spilleren Doi var i foregående uge i finalen i WTA-turneringen i Kaohsiung, hvor hun dog tabte klart til Venus Williams 4-6 2-6.
Caroline har aldrig mødt Gavrilova eller Doi før.

I 3. runde venter efter seedningen den hårdeste modstand, nemlig 2. seedede Halep. Jeg tror dog næppe, at Halep kommer forbi Garcia i 2. runde. Halep har været skadet, og hun har tabt de seneste 3 kampe af 4.
Caroline Garcia har derimod været sprudlende med sin overraskende semifinale plads i Dubai.
Garcia og Wozniacki har mødt hinanden 2 gange, hvor begge er blevet til overbevisende sejre til danskeren.

Caroline har bestemt også gode chancer dér, men det bliver ikke let. Hvis hun vinder sin 3. runde møder danskeren formentlig den 8. seedede spanier Carla Suárez Navarro. De 2 ligger godt til hinanden, men Caroline plejer for det meste at trække det længste strå. Deres Head2Head er 4-1 i danskerens favør.

I semifinalen venter enten 2015 vinderen Safarova eller 2015 Singapore vinderen Radwanska. Det er dog rimelig usandsynligt, at Safarova når så langt efter hendes lange skadespause.
I finalen er det ikke helt usandsynligt, at Kerber står på den ene side af nettet, men hun har ikke fået den bedste lodtrækning.
Hun har en bye i 1. runde og møder i 3. runde Svitolina, som efter min mening er en kæmpe underdog til titlen i Doha.

Carolines vej til titlen i Doha, som hun aldrig har vundet før, kan ses på det komplette lodtræknings-skema på dette link.
Vinderen i Doha får 900 point til ranglisten og en præmiesum på 518.500 dollars.

Artikel skrevet af Gustav Edeling Thirion