Dagens modstander var den legendariske, nu 30 årige rumænske slice specialist, Monica Niculescu, der igen er kommet ind i top 100 efter en god start på 2018 med kvartfinalepladser i Hobart og Taipei. Det var 10de gang de mødtes. Sidste gang var i Madrid i en noget heftig kamp, hvor Caroline vandt 75 67 64. Caroline har vundet 8 ud af 9 tidligere møder og kun tabt i 2016 i Luxembourg, hvilket var en walk over, som måske ikke skal tælles med, da Caroline trak sig. Nå men Wozniacki løste det rumænske puslespil i en meget seværdig kamp 75 61 – selvom cifrene i andet sæt måske snyder lidt.

Første sæt startede rigtig pænt for Caroline, der kendte sin modstander og ikke gjorde andet end at gengælde måden Monica spillede på. Ingen hårde returneringer, men velplacerede bolde, og specielt forhånden var god i dag. Caroline kom foran 20, men så gik der lidt ged i det i tredie parti, og Niculescu brød tilbage på en del Wozniacki fejl. Wozniacki brød igen – 31. Så fulgtes spillerne ad, iblandet nogle særdeles underholdende dueller, der virkelig viste slicens virkning, og hvordan man ordner sådan en. Syvende parti viste igen en Wozniacki der lavede en del fejl – for lang, for bred og i net – så var Niculescu igen inde i varmen, og det blev 44, og så brød Niculescu igen Caroline 45. Caroline var irriteret og diskuterede bl.a. med umpiren, og mange gange når Wozniacki gør det, hjælper det på det efterfølgende parti, og således også i dag, hvor Caroline brød Niculescu igen til 55. Caroline servede et rent parti – der var styr på rytmen igen -65. Det blev 15-40 i Niculescus parti før WOzniacki afgjorde sættet med endnu en forhåndsvinder. 75 i et underholdende og spændende sæt, hvor der virkelig blev kæmpet om hvert eneste point. Her lidt fra første sæt:

Woz dominerer

Fin tennis

Fejlbehæftet serveparti bringer Monica tilbage i kampen

Fin baghånd fra Monica

Irriteret Woz imiterer Monica

Så fik Woz stoppet fejlene

Første sæt statistik

Andet sæt begyndte som første med et WOzniacki serveparti, der blev vundet, men først efter kamp om det. Denne gang blev pointet vundet af en flot baghånd. Igen brød Wozniacki og igen var det forhånden der brillierede. Wozniacki brød Niculescu igen – 20. Spillerne fulgtes ad til 41. Det var stadig krydret med gode dueller, men fornemmelsen af kontrol forlod aldrig WOzniacki, der brød Niculescu i 6te parti, og Wozniacki kunne herefter serve kampen hjem. WOzniacki havde løst det rumænske puslespil til UG. Lidt fra andet sæt:

Det kører

iculescu kom på tavlen

Så blev den ged barberet

Kamp statistik