Det blev lige ved og næsten for Caroline Wozniacki. Trods føring efter at have vundet første sæt 75 var Caroline nødt til at opgive at fuldføre kampen p.g.a. problemer med sin venstre arm, hvor hun tydeligvis havde store smerter.

Det var et par spændte spillere der begyndte kampen. Caro kom godt fra start med gode server og slag ned ad linjen. Stosur var tydeligt nervøs, men fik også sit parti servet hjem efter gode returneringer fra Caro. Så kom Stosur i gang og havde nogle flotte returneringer ned ad linjen og hun breaker efter flere Caro returneringer i nettet. Stosur forsvarede breaket. Caro kom også ind i kampen og servede sit parti hjem, men fik Piotr på banen for første gang og Caro virkede frustreret. Stosur kom foran 42 uden problemer efter endnu en Caro retur i nettet. Det bliver 43 efter et Caro es, men endnu engang server Stosur sit part hjem 53 efter endnu et par slag ned ad linjen. Caro server til 54 og nu var det sidste chance for at få breaket tilbage. Stosur vaklede, lavede DF og Caro havde nogle fremragende returneringer så det blev 55. Det efterfølgende Stosur parti blev afgørende. Caro havde en fantastisk retur og Stosur lavede fejl – Caro foran 65. Trainer var tilkaldt til Caro, hvilket var overraskende for de fleste – var det en måde at ødelægge rytmen for modstanderen på eller var der noget? Caro fik smertestillende tablet og massage af venstre arm, og der var et eller andet der generede Caro tæt på albueleddet, Caro fik 3 BP i Stosurs næste parti og Stosur hjalp selv med en DF og Caroline vandt første sæt 75.

Andet sæt begyndte med et break af Carolines serv. Gode returneringer gav Caro 3 BP og hun brød tilbage. Es #4 af Caro giver Caro en føring til 21. Piotr igen på banen og de snakkede tydeligvis om venstre arm. Stosur servede næste parti hjem til 22 med sit første es. Kampens bedste parti fulgte med Caro es #5 og #6, gode returer fra Stosur 32. Igen lidt massage af venstre arm – er der noget galt? Stosur holder til 33 trods Caro BP. Caro servede igen og fik sit es #7 men kom alligevel bagud 15-40 og en stor fejl gav Stosur partiet 34. Caro går til nettet og meddeler, at hun er nødt til at opgive kampen p.g.a. skaden. Øv ærgerligt men også fornuftigt at stoppe før skaden bliver værre, der er en stor turnering i Montreal i næste uge. Gode takter fra Caroline, men det skulle ikke være i dag. God bedring – du er på rette vej.