Carolines første modstander den 31 årige russer Elina Vesnina, var en gammel kending og det var deres 10. møde. Vesnina er pt placeret som #18 på WTAs rangliste. Caroline førte 7-2 i indbyrdes opgør og sidste gang de mødtes var med en klar sejr til CAroline, da de mødtes i græsturneringen i Eastbourne 61 62, så det var med en del optimisme der var set frem til kampen. En ting der undrede mig var dog at man havde placeret kampen på bane 10, men der var masser af tilskuere i modsætning til mange andre baner – the Queen was back. Og hun gjorde det godt vores tennisdronning 62 64.

Publikum på vej

Første sæt var ikke gammel før Caroline havde fået styr på det. Der var dog et par lange servehold der skulle overståes først. Allerede i 3die parti brød Caroline første gang hjulpet af en god forhånd af Caro og en dobbelt fejl af Vesnina. Et perfekt serveparti fulgte med gode server – i det hele taget gode server i hele første sæt – 31. Så fulgte to spændende partier, hvor der var lige nogle gange, men spillerne holdt serven – 42. Så brød Caroline for anden gang og servede derefter sættet hjem -62. Ikke megen aktivitet fra fotografer, så der er et par skærmdumps og tweets fra mig selv.

Hot babe – ishåndklderne var i brug fra start.

Andet sæt startede som første med et servehold af begge spillere og et break af Wozniacki -21. En ting der var medvirkende var Carolines efterhånden særdeles stærke forhånd, som jeg vil kalde et våben nu. Gode server havde der ligeledes været, men der kom et lille dyk i 4de parti, hvor Caroline lige tabte tråden hurtigt nede 0-40 og dertil kom en dobbeltfejli og Vesnina havde brudt tilbage. Vesnina havde momentum på dette tidspunkt og servede et rent parti incl. 2 esser. Det blev 33i da Caroline havde fået stoppet upsene og var tilbage på sporet. Efter serveholdet tog Caroline igen fat på Vesnina og brød hendes servparti næsten rent -43. Der fulgte nu 2 servehold og Caroline kunne serve kampen hjem -64. God kamp af Caroline. Hendes forvandlingi der begyndte i Doha da Sascha kom tili er begyndt at komme tydeligt frem: Serven er bedre, dybere, præcis – der laves esser, forhånden laver flere vindere end baghånden, der så til gengæld lider lidt under det, men ikke faretruende, netspil dukker mere og mere frem, der er mere variation i skududvekslinger, hvilket overrasker modstanderen. Så jo Wozniacki 3.0 er ved at være flyveklar – og hvad kan det ikke blive til. Hendes første plads chance må vente til efter Cincy, da konkurrenterne også vinder 😉 – men hun er tæt på. Et par tweets:

Altid tid til sine fans – over 20 fik selfie eller autograf

Statistik fra kampen

Næste modstander bliver IKKE Venus Williams men hendes besejrer Ashleigh Barty fra Australien.