Finalen i årets udgave af turneringen i Cincinnati stod mod en garvet veteran 34 årige Svetlana Kuznetsova og 24 årige Madison Keys. Begge spillere har haft en forrygende turnering.Måske mest for Svetlana, der startede turneringen fra en plads som #153 på WTAs rangliste til foreløbig en plads som #62 -skulle hun vinde bliver rejsen ekstra god nemlig til #44 -imponerende ikke? Madison Keys var også inde i en god stime og kunne hoppe fra #17 til #10. Keys var foran 3-0 i deres indbyrdes kampe. Det blev til endnu en Madison Keys sejr 75 76.

Første sæt blev indledt bedst af Svetlana, der brød Keys åbningsparti. Svetlanas overtag holdt frem til 5-3, hvor hun havde chancen for at bryde Keys igen i et lidt besynderligt parti, hvor Keys lavede 2 dobbeltfejl og 2 esser, og var foran 40-0,men alligevel måtte se Svetlana næsten nå et break point – 5-4. Efter dette forsvar kom Keys i gang og brød Svetlana forholdsvis let. Hun havde fået gang i sit dødbringende våben – forhånden 5-5. Keys holdt sin serv let -5-6. Igen måtte Svetlana se et sæt fordufte, da Keys brød og dermed 5-7. Det der var vigtigt i sættet var, at Svetlana forhindrede Keys i at få gang i forhånden, og da det svigtede, kom Keys ind i kampen i kraft af hendes aggressive spillemåde.

Tid til et lille smil

Keys forhånd

Keys redder breskpoints

Lidt magi fra Svetlana

Keys dødbringende forhånd

Baghånden er også god

Statistik

Andet sæt blev et slags dejavu af første sæt, da Svetlana igen brød Keys efter de 2 første partier 3-1. Igen holdt spillerne deres efterfølgende partier frem til – 5-3 til Svetlana. Så fulgte Keys serveparti 5-4, og Svetlana skulle nu -igen- serve for at vinde sættet, og igen måtte hun se Keys få gang i sit spil, hvilket betød at Svetlana blev brudt -5-5. Keys vandt med lidt besvær sit parti 5-6. Svetlana holdt sit part forholdsvis nemt -6-6 og der skulle en tiebreak til at afgøre sættet. Ige fulgtes de ad til 4-4 hvorefter Keys vandt 2 bolde og 4-6.Keys havde momentum og vandt tiebreaken 5-7 og dermed sættet 6-7 og den første premier 5 titel var i hus til Madison Keys. Ikke den mest spændende finale men en ok kamp mellem to spillere de havde haft en forrygende uge -og bestemt begge klar til US Open.

Keys sætter den lige i hjørnet

Keys overalt

Hvordan nåede Keys den?

Lidt fodbold

Kampens statistik

Efter kampen

ET PAR ORD FRA kUZNETSOVA

Og et psr ord fra Keys