Finaledag- den første for Wozniacki i 2019, men #55 i hendes efterhånden lange karriere. Modstanderen var Madison Keys fra USA, der er på vej frem igen efter problemer med sit højre håndled. De har mødt hinanden 2 gange tidligere-sidst i Indian Wells 2017, Første gang de spillede på grus. Kunne Wozniacki fuldføre missionen? Desværre ikke tanken var næsten tom. 67 36 blev det og al ære for at nå finalen, men Keys var for stærk i dag og vandt 76 63

Spillerne på vej

Første sæt blev det bedste sæt i kampen. Begge spillere måtte kæmpe bravt for at vinde pointene. Der var en udveksling af breaks i 3.og 4. parti. Wozniacki var den der havde sværest ved at vinde sine partier, men fandt dog en udvej gennem hele sættet. Der sneg sig 3 dobbeltfejl ind i første sæt. Præcisionen var en anelse svagere end i går og kræfterne blev brugt til at returnere de hårde server og returneringer Keys fyrede af igen og igen.Der skulle en tiebreak til for at afgøre første sæt, hvilket sådan set var meget betegnende for sættet, der var rimeligt lige. Serven svigtede hen imod slutningen af første sæt og fortsatte i andet. 67 til Keys.

Wozniacki forhånd

Flot point af Keys

Keys godt spil

Caro

Keys får et par gode råd af sin coach -desværre

Godt spil

Keys på vej til at vinde tiebreaken

Keys tager første sæt

Statistik

Andet sæt startede med en Keys, der havde momentum. Spillerne fulgtes dog ad til 23 til Keys. Så fulgte et lidt svagt parti af Wozniacki, og det tog Keys sig hurtigt af, og brød til 24. Tanken var nu helt tom hos Wozniacki, så hun kunne ikke gøre det store for at forhindre Keys i at køre kampen hjem. Tillykke til Keys md titlen, og tillykke til Caroline for at have underholdt os så godt hele ugen. Det er aldrig en skam at tabe til en bedre spiller på dagen. Vi glæder os til at se jer begge i Madrid.

Outstanding

Keys tager også andet sæt

Kampens statistik

Et par ord fra vinderen