Caroline Wozniacki tabte den forsinkede kamp, der skulle have været spillet tirsdag. Regnen har været en evig plage for arrangørerne og det har forsinket det meste af turneringen. Caroline tabte en lidt underlig kamp til belgieren Yanina Wickmayer 46 76 26.

I første sæt kom Caroline godt fra start og førte ret hurtigt 30, da Wickmayer bad om medical timeout. Det var en rent taktisk manøvre for efter det spillede hun upåvirket af den såkaldte “skade”, men rytmen var slået i stykker for Caroline. Det blev 32 til Caroline da kampen blev afbrudt og udsat til i dag. De nåede at spille et point da kampen igen blev afbrudt – dog for en kortere periode. Wickmayer havde momentum og kørte sættet hjem efter at have brudt Carolines serv.

Andet sæt startede noget lignende første sæt og igen kom Caroline foran 30 før Wickmayer kom på tavlen. Hun brød tilbage og de fulgtes ad til tiebreak, hvor Caroline kom sejrrigt igennem og vandt dermed 2. sæt. I kampen var det tydeligt at Caroline ikke tog chancer med sit ben og var forsigtig med at komme i yderpositioner i baglinjespillet. Hun forsøgte en gang imellem at spille fremad og til nettet, men præcisionen er der ikke endnu. Serven fungerede ind imellem fremragende men ikke vedvarende. Linjespillet er også godt på vej men fejlene var der lidt for ofte.

Tredie sæt blev et spørgsmål om hvem der først tabte et serveparti, og det blev desværre Caroline. Så var det slut for denne gang, og Wickmayer havde ikke de store vanskeligheder med at køre sejren hjem. Alt i alt en lidt frustrerende kamp for Caroline der med lidt bedre chancespil kunne have spillet kampen hjem, Wickmayer spillede ok, men var på ingen måder en trussel, hvis Caroline havde været på toppen.

Næste uge er det så Eastbourne og der skal hun have fundet sit spil igen. Rart at se at hun bruger sin nye træner. Det skal nok blive godt. Caroline er ikke den eneste der er ude af de kendte. Petra Kvittova, Belinda Bencic og Agnieszka Radwanska er ligeledes ude så denne turnering kan godt gå hen og få en ukendt vinder, men det er vel ikk’ så ring’ endda.

Forrige artikelTE Junior U14 Birkerød: Holger Rune er i kvartfinalen
Næste artikelTE U14 Birkerød: Holger bombede sig i semifinalen, hvor der venter en Granath
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.