Billedet taget af Diliff (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], via Wikimedia Commons
Endnu en seværdig kamp i en lille turnering. 28 årige Karin Knapp mod 20 årige Margarita Gasparyan. Den unge russer overraskede nok Knapp i begyndelsen, men det kombineret med et ikke specielt overbevisende spil gjorde, at Gasparian vandt første sæt på et mere nøjagtigt spil, hvor linjerne og hele banen brugt.

Andet sæt blev en katastrofal start for Karin Knapp, der kom bagud 04 før der kom gang i den 28 årige krop – der må være lidt slidt efter nogle hårde kampe her i juli. Hun kæmpede sig tilbage i kampen med et efterhånden kontrolleret og præcist spil. Det tog lidt af rytmen af Gasparyans spil og det blev 44, 65 og endelig 75, hvilket absolut ikke var til at se i begyndelsen af sættet, men i tenis kan alt ske, da meget afgøres på indersiden af hovedet.

Tredie sæt var Knapps – i begyndelsen – der kom foran 31 uden de store problemer. Om det var det, der gjorde at der lige pludselig stod 33, fordi der blev slappet af, eller det var Gasparyan der oppede sit spil er lidt svær at se, men fra 33 var der ikke flere point til Knapp i den kamp. Godt spillet af den unge russer – en spiller vi skal holde øje med. Omkring 4-500 tilskuere i dag.

Margarita Gasparyan (RUS) d [2] Karin Knapp (ITA) 63 57 63

Skal det være to tyveårige der skal kæmpe i finalen om deres første titel, det vil den anden semifinale vise. Og det blev sådan -Pavlyuchenkova var ikke på toppen i dag.

Patricia Maria Tig (ROU) d [1] Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) 63 62

Forrige artikelITF Castelo Branco: Hess-Olesen stoppet af overbelastet albue
Næste artikelWTA Stanford: Wozniacki seedet 1 efter Serena afbud. Boserup i kval
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.