Efter pausen, så starter mellemspillet i morgen, og det er langt fra sikkert, hvem som i marts måned skal spille om medaljer. Og for de hold, som ikke når slutspillet, er der også et par vigtige placeringer at spille om, eftersom den nye DH-struktur vil reducere antal hold i elitedivisionen til seks mod de nuværende tolv.

Mellemspilspulje 1:
HIK spiller hjemme mod HRT, og hjemmeholdet er favorit, men HRT har mulighederne for at drille topholdet. HIK har 6 point fra grundspillet (sejr mod Skovbakken på 6-0) og HRT har 2 point (fra nederlaget på 2-4 til Lyngby).

Kampen spilles i morgen lørdag kl. 13.00 i HIK

I den anden kamp skal Lyngby til Århus for at spille mod de forsvarende mestre fra Skovbakken. Skovbakken råder dog ikke længere over alle de spillere som hentede guld hjem til klubben forrige år, så Lyngby er tårnhøj favorit, især når man ser på de spillere holdet stiller med: Frederik Løchte Nielsen, Philip Hjorth, Oliver Benneweis Pramming og Patrick Kristensen. Patrick var forrige år med til at vinde guld til Skovbakken.

Kampen spilles i morgen lørdag kl. 13.00 i Skovbakken


Mellemspilspulje 2:

På Frederiksberg spiller KB hjemme mod Virum-Sorgenfri. KB har 4 point fra 4-2 sejren mod Gentofte i grundspillet, og Virum har 6 point fra deres sejr mod KFUM. KB er favorit i opgøret, men holdet fra Virum har tidligere vist evnen til at overraske, så et spændende opgør ventes.

Kampen spilles i morgen lørdag kl. 10.00 på Peter Bangs Vej

Det andet opgør i puljen står mellem hjemmeholdet Gentofte og KFUM, som hver især har henholdsvis 2 og 0 point med fra grundspillet. Gentofte er klar favorit i opgøret og bør tage en sikker sejr hjem.

Kampen spilles i morgen lørdag kl. 13.00 i Gentofte

Nedrykningspuljen:
Alle fire hold rykker ned i 1. division, uanset morgendagens resultater.

Fruens Bøge spiller hjemme mod Birkerød lørdag kl. 12.00

ATK spiller hjemme mod Århus 1900 lørdag kl. 15.30