Efter en to-måneders pause så fortsætter DH-turneringen. Mellemspillet skal afgøre hvilke fire hold som skal spille om medaljer d. 10. – 11. marts. Samtidig spilles der om vigtige placeringer i forhold til næste sæsons nye struktur, hvor antallet af elitedivisionshold skæres ned til 6 mod de nuværende 12. Derfor er det allerede afgjort at de fire hold i nedrykningspuljen næste år skal spille i 1. division.

Mellemspilspulje 1:
Der er topopgør i Birkerød, hvor hjemmeholdet tager imod de forsvarende mestre fra KB. Begge hold har 5 point på kontoen (Birkerød slog B93 med 5-1 i grundspillet, og KB slog HIK ligeledes med 5-1). KB er dog svækket, da holdet i en længere periode må undvære sin førstesingle, Mai Grage, som opholder sig i udlandet. Således er kampen åbnet noget op, og spændende bliver det om KB kommer helskindet fra Birkerød i opgøret mod Karen Barritza & co.

Kampen starter i morgen lørdag kl. 13.00 i Birkerød

I den anden kamp spiller B93 hjemme mod HIK (begge hold har 1 point med fra grundspillet). Her er HIK dog klar favorit og alt andet en klar sejr til Hellerup-holdet vil være overraskende.

Kampen starter i morgen lørdag kl. 16.30 i B93

Mellemspilspulje 2:
Gruppens suveræne favoritter, Gentofte, tager imod ATK; Gentofte har 6 point fra sin grundspilssejr over HRT og ATK har 2 point fra deres opgør mod Lyngby; det er nok tvivlsomt om ATK kan komme fra Gentofte med point.

Kampen spilles i morgen lørdag kl. 9.00 i Gentofte

I den anden kamp spiller Lyngby hjemme mod HRT, og selvom Lyngby har 4 point og HRT 0, så er holdet fra Hørsholm klar favorit i opgøret.

Kampen spilles i morgen lørdag kl. 12.00 i Lyngby

Nedrykningspuljen:
Kampene i denne pulje har kun træningsmæssig betydning, eftersom alle fire hold rykker ud.

Esbjerg tager imod Vester Skerninge i morgen lørdag kl. 12.00

Holte spiller mod Hillerød i morgen lørdag kl. 17.00 i Farum