I pigernes U18 række, levnede Emma Rønholt, Gentofte (seedet 1) ikke megen tvivl om sin favoritværdighed mod useedede Mia Schmidt Jørgensen, HIK, for Emma vandt med de klare cifre 6/0 og 6/0.

I den anden semifinale var der betydelig mere kamp om finalepladsen, og efter en tæt dyst, så vandt Frederikke Svarre, Hillerød (seedet 2) over Sidsel Dahl Pehrsson, Århus 1900 (seedet 4) med 6/4 og 7/6.

Hos drengene var det de fire topseedede som stod overfor hinanden, og det blev begge to meget jævnbyrdige og spændende opgør. Nikolaj Katic, KB (seedet 3) vandt over Mads Hjortskov, Lyngby (seedet 1) i en utrolig lige kamp med cifrene 4/6 6/4 og 7/6, tiebreakeren endte 9-7!

Nikolaj får fornøjelsen at møde sin klubkammerat og træningspartner Kasper Elsvad i søndagens finale, eftersom Kasper (seedet 4) i sin semifinale sendte Tobias Lentz , Skovbakken (seedet 2) ud af turneringen i en tæt kamp med cifrene 7/6 3/6 og 6/4

Forrige artikelUM Inde U16: I U16 rækkerne er kun få favoritter tilbage
Næste artikelITF Antalya: Simon og Johannes videre i kvalen, Thomas og skadet Oscar ude
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.