I U12 Consolation er Johan August Mottlau i semifinale, mens August Kofmann tabte kvartfinalen efter 2 tiebreaks

Som tidligere omtalt er flere danske spillere med Euroelite Tennis i Fürstenfeld, hvor der afvikles både U12 Category 3 Jufa 2016 Europe Junior Tour og U14 Category 2 Jufa ÖTV 2016 Europe Junior Tour.

I U12 single var havde både Johan August Mottlau (billedet herover) og August Kofmann videre til kvartfinalen i Consolation-rækken efter at have tabt i 1. runde i hovedturneringen.

August var ude i en hård kamp i to tætte sæt, som han efter tiebreak tabte 3-4, 3-4 til Felix Steindl (AUT).
I lørdags spillede August UM finale, hvor han på vigtige tidspunkter i 2. sæt forpassede flere chancer for at vinde kampen med lidt for lange bolde.
Der er ingen tvivl om, at sådanne internationale kampe er med til at give en større stabilitet, så han fremadrettet bliver bedre i stand til at udnytte lignende situationer.

August var efter sejr i 1. runde i double i kvartfinalen, hvor han sammen med Joaquin Perez Casamayor (MEX) tabte 1-6, 1-6 til Ante Cikojevic (GER)/Mili Poljicak (CRO).

Thomas Kønigsfeldt, August Kofmann, Ervin Mesic, Johan Mottlau, Gustav Obel
Foto: Sportsfotograf.com. August Kofmann no. 2 ved UM

Johan spillede en stor kamp, og med sejr over Daniel Motazed (AUT) 4-1, 4-3 var Johan klar til semifinale, hvor han netop har mødt Mika Brunold (SUI), som med en yderst kneben sejr efter tiebreaks 4-3, 4-3 forhindrede, at Johan kunne gå hele vejen til finalen.
Under alle omstændigheder en fremragende turnering med 2 sejre i 4 kampe, som må have givet en masse god international erfaring og selvtillid.

Herunder Euroelites omtale fra kvartfinalerne

samt rapporten fra onsdagens kampe.
Oskar Brostrøm Poulsens svenske double-makker måtte trække sig i sin single, og derfor tabte de på walkover i 2. runde i double

Forrige artikelDavis Cup: Hvor stor er medie-interessen mod Nieminen og Finland?
Næste artikelTE U12 Wahlstedt: Johanne Svendsen i sin første TE kvartfinale
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.