Zoe Du Pasquier Jensen nåede semifinale i både single og double i Spansk U12 Category 3 turnering, hvor Chriftoffer Garde vandt double-rækken med Schweizisk makker

Tennisavisen forsøger efter bedste evne at holde “Dagens kampe” ajourført med resultater for Danske spillere, der deltager i internationale turneringer, men det kan nemt ske, at turneringer under Tennis Europe kan blive overset, og derfor opfordres til at gøre opmærksom på herpå, når en turnering ikke er nævnt i “Dagens kampe”.

Denne opfordring blev fulgt, da Tennisavisen modtog en hilsen fra Malaga, hvor de to 12-årige Cristopher Garde og Zoe Du Pasquier Jensen har deltaget i Grade 3 turneringen “Internacionales de Andalucía Sub-12 de Tenis”, hvor nogle af Spaniens og Europas bedste U12-spillere deltog.

Zoe klarede sig rigtig godt i single, og hun var med helt frem til semifinalen, hvor hun tabte 2-6, 3-6 til den senere vinder Ariana Geerlings (ESP), som havde wildcard til turneringen.
Zoe havde forinden vundet 6-2, 6-1 over Jael Molongo (FRA) i 1. runde, og derefter 6-2, 6-4 over Sara Dols, som er no. 4 i Spanien, samt i kvartfinalen 4-6, 6-3, 6-1 over Luana Plaza Araujo (BRA).

Også i double var Zoe i semifinalen, da hun sammen med Polina Skopintseva (RUS), der tidligere på året vandt begge U12-turneringer i KB, først vandt 6-0, 6-1 over Diana Geirinhas/Andreia Semeano (POR) i 1/8-finalen og 6-2, 6-1 over India Fenieys/jael Molongo (FRA) i kvartfinalen, inden de i semifinalen tabte 2-6, 5-7 til Paula og Sara Dols (ESP).

Christopher indledte med en sikker sejr 6-0, 6-1 i single over Gonzalo Mahia (ESP), som var videre fra kvalifikationen, hvorefter han i 1/8-finalen tabte 0-6, 4-6 til Pepe Leon Baleato, der er Spaniens bedste, som Christoffer fulgte med til 4-4 i 2. sæt.

I double-rækken spillede Christopher sammen med Philip Orloff (SUI), og efter 3 sejre, som alle var i match-tiebreak, stod de som vindere af double-rækken.
De var oversiddere i 1/8-finalen, og i kvartfinalen vandt de 6-4, 4-6, [10-4] over Jordi Domenechi Castillo/Daniel Maldonado Fornieles (ESP).

Semifinalen blev vundet 4-6, 7-5, [10-4] over Benjamin Martin/Nicolas Trebuchet (FRA), og i finalen vandt de 6-4, 5-7, [10-5] over Pavel Lagutin (RUS)/Alejandro Melero Kretzer (ESP)

Zoe og Christopher er enige om, at de udgør et stærkt team i det spanske. Sidst de var afsted sammen i tennis Europe regi, blev det til doublesejr for Zoe, og semifinalepladser til dem begge.
Tennisavisen har modtaget ovenstående billede sammen med en hilsen fra “børn og forældre i Malaga”.