Transfertiden er officielt ovre og de sidste klubskifter er i disse dage faldet på plads i den danske tennisverden. KB (Kjøbenhavns Boldklub) er den klub, der kan glæde sig over at byde stortalenterne Mohamed Shabib, Frederik Ørvad og Jesper Jørgensen velkommen.

Søndag den 10. april kunne danske tennisklubber landet over sætte deres endelige underskrifter på nye klubaftaler og dermed også det sidste punktum i jagten på dygtige tennisspillere. Kjøbenhavns Boldklub (KB) har i denne omgang været lynhurtige til at fiske nogle af landets dygtigste spillere til klubben.

Kromann vender hjem
Selvom der kommer nye kræfter til KB, må klubben i første omgang sige farvel til Thomas Kromann, der efter 14 år i klubben, har valgt at skifte tilbage til barndomsbanerne i Hellerup (HIK). Kromann har været med til at hente utallige sejre hjem med 1. holdet, og har været et godt forbillede for de yngre spillere. Det er derfor med vemod at KB og Kromanns veje skilles, men klubben ønsker ham naturligvis al held og lykke i HIK, og takker for den store indsats.

Kæmpe talenter på vej til klubben
Selvom KB kommer til at undvære Kromann, kan de ikke desto mindre glæde sig over at have indgået aftaler med hele tre danske tennisspirer.

Klubben har blandt andet forstærket ungdomsafdelingen med tilgangen af 16-årige Jesper Jørgensen, der kommer fra Skovshoved og er en af de bedste spillere i sin årgang.

Jesper Jørgensen er ny spiller i KB - Foto: kb-boldklub.dk
Jesper Jørgensen er ny spiller i KB – Foto: kb-boldklub.dk

Derudover kan KB også bryste sig af at have hentet den 19-årige Frederik Ørvad fra Gentofte til klubben. Ørvad vil indgå i 1. holdstruppen og bidrage til et godt træningsmiljø.

Frederik Ørvad skifter til KB i den nye sæson - Foto: tennisavisen.dk
Frederik Ørvad skifter til KB i den nye sæson – Foto: tennisavisen.dk

Sidst men ikke mindst forstærker KB yderligere truppen med en af Danmarks bedste tennisspillere, navnlig 21-årige Mohamed Shabib. Efter at have spillet for ATK (Arbejdernes Tennis Klub) i et helt årti, har Shabib nu valgt at vove trøjen og indgå en 1-årig kontrakt med KB. Det unge stortalent er begejstret for aftalen, og det lægger han da heller ikke skjul på i en afskedshilsen på sin Facebook-profil.

Al den support jeg har fået fra ATK igennem min tenniskarriere er ubeskriveligt. Kan ikke takke jer nok for den støtte, jeg har fået fra jer alle sammen. Jeg vil specielt takke Peter Biltoft, Jens Seibæk, Arno Erindlev, John Roy Vesterholm, Cathrine la Cour, Steen Elsborg og hele min familie, som har været der for mig fra dag et af. Jeg glæder mig vildt meget til at starte på KB og møde nogle nye mennesker, og stå over for nogle nye udfordringer, afslutter Shabib i sin afskedshilsen.

Mohammed Shabib
Mohamed Shabib er efterhånden et kendt navn i den danske tennisverden – Foto: tennisavisen.dk

 

 

 

Forrige artikelEt DM til eftertanke
Næste artikelFED Cup: Som ventet suveræn dansk sejr over Litauen
Avatar photo
Kristina Loncar, 22 år, er en ambitiøs journaliststuderende fra Roskilde Universitet, der drømmer om at blive en dygtig sportsjournalist. Hun har spillet håndbold de sidste 12 år på eliteplan og som professionel i udlandet, men har sideløbende kastet sin kærlighed på tennissporten i en sådan grad, at hun nu med pen og blok i hånden ønsker at få en fod indenfor tennisverdenen som skribent for Tennisavisen.dk.