Serena Williams, Caroline Wozniacki og to par af Wimbledonvindere i herredouble er ingredienserne til anden udgave af Energi Danmark Champions Battle den 26.november i Jyske Bank Boxen i Herning.

En af historiens største spillere mod den bedste danske kvindelige spiller nogensinde. Serena Williams mod Caroline Wozniacki er en drømmekamp på dansk grund, en drøm der nu bliver en realitet.

I den smukkeste af alle arenaer i Danmark, Jyske Bank Boxen, går de to spillere på banen 26.november til det der bliver en unik tennisaften i Danmark. De to har mødt hinanden 11 gange før, men aldrig i Danmark.

Det bliver samtidig første gang i en årrække, at danske tennisfans vil have mulighed for at opleve Caroline Wozniacki i aktion på dansk grund. Et faktum der glæder den danske tennisspiller.

”Jeg glæder mig altid ekstra meget, når jeg skal spille foran et dansk publikum, det er ikke så tit det sker, og det er et stykke tid siden sidst. At det sker mod Serena er ekstra specielt. Hun er ikke bare en god veninde, hun er også en af de største spillere i historien, det bliver en unik aften i Herning. Jyske Bank Boxen er et sted, jeg har hørt rigtig meget godt om, og mon ikke der bliver en fed stemning den aften,” udtaler Caroline Wozniacki.
85946191
2015 Getty Images

I november 2014 var Serena Williams også på besøg i Herning, da hun mødte Ana Ivanovic i Jyske Bank Boxen. Og amerikaneren ser frem til gensynet med det midtjyske.

”Jeg glæder mig meget til at spille i Danmark igen i år. Det var så sjovt sidste år og tilskuerne i Herning er helt fantastiske. At jeg skal spille mod min bedste veninde, Caroline, gør det bare endnu mere spændende. Det bliver uden tvivl svært at slå hende på hjemmebane, men jeg vil gøre mit bedste, for at det skal lykkes,” udtaler Serena Williams.

Hos arrangøren, f.reklame er der blevet arbejdet intenst på at få alle ender til at mødes. Det er da også med stor tilfredshed, at administrerende direktør Mads H. Frederiksen kan offentliggøre den store kamp.

”Tennismæssigt bliver det ikke større end det her. Den største danske tennisspiller nogensinde mod en af de bedste i tennishistorien, det siger sig selv. Jeg glæder mig meget over, at det er lykkedes at få arrangeret denne event, og jeg er sikker på , at publikum i Herning vil få en oplevelse af de helt store. Vi er meget stolte over, at Energi Danmark har valgt at blive titelsponsor igen for Champions Battle. Uden en stor opbakning fra sponsorer, tilskuere og frivillige er det umuligt at lave et arrangement af denne størrelse,” siger adm. direktør i f.reklame, Mads H. Frederiksen.

I Herning var man yderst tilfredse med afviklingen af sidste års udgave, hvor Serena Williams mødte Ana Ivanovic. Med Jyske Bank Boxen har man en arena, der er skabt til store arrangementer, uanset om det er sport, musik eller andre events. Derfor stod man også klar med åbne arme, da det lykkedes arrangørerne at få de store stjerner til Danmark.

”Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes f.reklame at få Serena Williams og Caroline Wozniacki til at spille i Danmark. Det bliver en fantastisk mulighed for alle de danske fans at kunne opleve de to verdensstjerner på så tæt hold, og vi er stolte over, at de skal spille her i Jyske Bank Boxen. Jeg glæder mig rigtig meget til at overvære kampen,” tilføjer administrerende direktør Georg Sørensen, MCH.

Serena Williams fører den indbyrdes statistik mod Caroline Wozniacki med 10-1. Senest blev det dog til en drabelig dyst, da de to spillede en lang tresæts-kamp ved WTA-finalen i Singapore sidste år.

Verdensklasse, også i double

Hovedkampen mellem Williams og Wozniacki spilles kl.21.00. Før den kan publikum kl.19.00 se frem til at blive forkælet med herredouble i verdensklasse.

Den danske Wimbledonvinder fra 2012, Frederik Løchte Nielsen, tager makker Jonathan Marray med til Herning. De to kommer på en hård opgave, når de træder ind i den flotte arena. De skal op mod de nykårede Wimbledonvindere, Horia Tecau og Jean-Julien Rojer.

Førstnævnte tabte sidste års dyst ved netop Energi Danmark Champions Battle sammen med Robert Lindstedt. Så uden tvivl kommer den hårdtservende rumæner til Herning med motivationen i top.

Billetsalget er i gang via billetnet.dk tlf. +45 70 33 13 33 og i MCH Billetsalg, tlf. +45 99 26 97 08. Pris fra koner 295,- inklusive gebyr.

556910677JS00472_Day_Six_Th
2015 Getty Images