Ofte har favoritterne skilt sig ud på dette tidspunkt i grundspillet, men det er ikke tilfældet i alle puljer i år.

Pulje 1:
Denne pulje er præget af stor jævnbyrdighed, hvilket weekendens resultater også afspejler. KB spillede 3-3 hjemme mod Århus 1900, et resultat som Frederiksbergholdet nok ikke var helt tilfreds med, men i et tæt opgør faldt de to kampe, hvor match tiebreak var afgørende, ud til fordel for århusianerne.

I den anden kamp delte Gentofte og HRT ligeledes point i et 3-3 opgør, hvor alle kampe blev afgjort i to sæt.

Stillingen i puljen viser, hvor tæt holdene er i styrke, og hvem der ender i toppen af puljen er svært at forudsige. KB har 7 point, Gentofte og Århus 1900 har 6 og HRT har 5.

Sidste runde spilles således:

Gentofte mod KB lørdag kl. 12.00 på Skolevej 36 i Gentofte

HRT mod Århus 1900 søndag kl. 12.00 på Stadion Alle 9 i Hørsholm


Pulje 2:

Lyngby er suveræne i denne pulje og har lagt sig klart i spidsen i puljen, efter en 6-0 sejr mod Birkerød. Dog var der betydelig mere spænding i kampen end det endelige holdresultat viser, men Birkerød tabte alle de tætte kampe.

I puljens anden kamp spillede Fruens Bøge og Hillerød 3-3 i Odense, et resultat som nok mere hjalp Birkerød end de to hold. Lyngby og Birkerød ligner de to hold som går i mellemspillet. Lyngby har 11 point, Birkerød 5, Hillerød og Fruens Bøge hver 4.

De resterende kampe i puljen:

Lyngby mod Hillerød spilles søndag kl. 12.00 på Lundtoftevej 53 i Lyngby

Fruens Bøge mod Birkerød søndag kl. 13.00 på Dalumvej 95 i Odense

Pulje 3:
I weekenden var der topopgør hos HIK som vandt en tæt kamp mod Virum/Sorgenfri med 4-2. Det var vigtig point for Virumholdet mod puljens favoritter.

I den anden kamp spillede ATK og Skovbakken 3-3,et resultat som de forsvarende indendørs-mestre fra Skovbakken ikke havde håbet på. Nu skal holdet i den sidste kamp mod Virum/Sorgenfri vinde med 6-0 for at komme i mellemspillet. Skovbakken skal bringe Søren Hess-Olesen i spil for blot at have en lille chance.

HIK har 10 point, Virum/Sorgenfri har 8, Skovbakken og ATK har hver 3.

Puljens sidste kampe:

Skovbakken mod Virum/Sorgenfri spilles søndag kl. 13.30 på Hvidkildevej 19 i Århus

HIK mod ATK spilles søndag kl. 12.00 på Hartmannsvej 37 i Hellerup.