Der er stadig spænding i puljerne forud for den sidste runde i grundspillet. Når kampene er spillet i weekenden, så står det klart, hvilke hold som skal spille mellemspil, og hvilke der skal spille nedrykningsspil.

Pulje 1:
I denne pulje har KB sat sig sikkert på førstepladsen efter en overbevisende sejr mod Gentofte; 6-0 vandt Frederiksberg-holdet i en kamp, hvor Gentofte kun formåede at skabe spænding i to kampe førstesinglen samt andendoublen. KBs Mai Grage slog i et tæt opgør Maria Jespersen i match tiebreak, de øvrige singlekampe vandt KB sikkert. Det skal dog retfærdigvis siges, at Gentofte var uden deres normale førstesingle Emilie Francati, som spillede double-finale i en ITF-turnering i Tyrkiet, samt Emilies lillesøster, Helena, som var ude med en skade.

I den anden kamp vandt HRT over Birkerød med 4-2; Birkerød-holdet havde endda fået Malene Stripp hjem fra USA, men et stærkt spillende HRT-hold vandt de kampe som var tætte og tog således holdsejren.

Inden sidste runde fører KB puljen klart med 11 point, Gentofte og HRT ligger henholdsvis nr. 2 og 3 med 5 point, mens Birkerød har 3 point på fjerdepladsen. Alle fire hold skal spille mellemspil, men der spilles om point som tages med over i mellemspillet. Puljens nr. 1 kan vælge mellem puljens nr. 3 eller 4, nr. 2 får så det andet hold med i sin mellemspilspulje; og holdene tager således de point med som der er opnået i det indbyrdes opgør i grundspillet.

I sidste runde spilles følgende kampe:

KB mod HRT lørdag kl. 10.00 på Peter Bangs Vej 147, Frederiksberg

Gentofte mod Birkerød lørdag kl. 12.00 på Skolevej 36 i Gentofte

Pulje 2:
HIK er sikker på at nå mellemspillet efter en overbevisende 6-0 sejr mod Fruens Bøge i Odense, alle kampe blev vundet i to klare sæt.

I den anden kamp spillede Hillerød og Holte 3-3 i en meget tæt affære; hele fire kampe endte i match tiebreak, som klubberne delte mellem sig.

HIK indtager førstepladsen i puljen med 11 point, Holte har 9 point, Hillerød har 4 og Fruens Bøge har 0. Kampen om den anden slutspilsplads står mellem Holte og Hillerød; Hillerød er favorit til at vinde stort mod Fruens Bøge, og vinder holdet 6-0, så er Holte tvunget til at tage point fra HIK for at nå mellemspillet.

Puljens sidste kampe spilles således:

Fruens Bøge mod Hillerød søndag kl. 11.30 på Dalumvej 95 i Odense

HIK mod Holte søndag kl. 12.00 på Hartmannsvej 37 i Hellerup

Pulje 3:
I denne pulje kan alle hold stadig kvalificere sig til mellemspillet, men de bedste kort har dog Roskilde og Lyngby. I weekenden spillede de to hold 3-3 i det indbyrdes opgør, mens Århus 1900 slog Esbjerg i et meget tæt opgør med 4-2.

Således har Roskilde 8 point, Lyngby har 7, Århus 1900 5 og Esbjerg 4 inden sidste runde.

Her spilles kampene som følger:

Århus 1900 mod Lyngby søndag kl. 12.00 i Århus

Esbjerg mod Roskilde søndag kl. 12.00 på Gl. Vardevej 82 i Esbjerg