Klubmanager i HVT, Karina Ildor Jacobsgaard, er i spil til Gør det muligt-prisen 2015, men det kræver din hjælp at få fingrene i den prestigefulde Nordea-hæder.

Nordea har udvalgt 20 super nomineringer – se dem her. De ti kandidater med flest stemmer bliver præsenteret for en jury, som til sidst vælger de tre bedste kandidater, der skal deltage i event/gallashowet, Sport 2015, i Herning lørdag den 9. januar 2016.

Stem på Karina her

Karina har været ansat i HVT i 1½ år, og har formået at vende en medlemstilbagegang især blandt børn og unge til en fremgang, og hun har styrket de sociale sammenhænge i klubben.

Karina og trænerteamet har ved aktivt samarbejde om skolereformen haft ca. 1000 elever fra Værløses skoler gennem tennisforløb i klubben.

Karina har taget initiativ til nye træningskoncepter med fokus på, at det skal være sjovt at spille tennis, og at det skal kunne spilles af mange sammen.

Play-and-stay har fokus på at gøre det lettere at starte til tennis, idet der spilles på minder baner med blødere bolde, Cardiotennis har fokus på at være i bevægelse hele tiden, og skridttælleren aflæses efter ende træning.

KidzTEN er tennis for børn 3-9 år, hvor de spiller sammen med deres forældre og bedsteforældre. Disse nye initiativer har fået mange børn og unge til at spille tennis. Karina står i spidsen for et moderklub projekt, hvor HVT er gået sammen med 4 mindre klubber om fælles tennisinitiativer for specielt børn og unge.

Karina formår med sit store engagement i tennis og sin smittende livsglæde at motivere alle. Der er smil og glæde i HVT, Karina fortjener et STORT skulderklap.

Forrige artikelITF: Kønigsfeldt vil skabe resultater til Danmark i ITF
Næste artikelCaroline Wozniacki: Vil være damernes Djokovic
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.