Selvom dansk idræt er ramt af omfattende restriktioner, så kan eliteudøvere i mange sportsgrene stadig konkurrere. Således også SM i tennis, som fra i dag afvikler mesterskabet i de to fornemste rækker, nemlig herresingle og damesingle. Kampene spilles uden tilskuere, men vi vil rapportere resultaterne her på siden.

Damerne
I damerækken er Karen Barritza fra Birkerød topseedet, og holder seedningerne så står udendørsmesteren til at møde fjerdeseedede Karoline Laursen fra KB i semifinalen. I den anden halvdel var Johanne Christine Svendsen fra HRT seedet 2, men hun har trukket sig ud af turneringen, hvilket åbner halvdelen op for tredjeseedede Rebecca Munk Mortensen fra KB.

Herrerne
Hos herrerne er det den unge KBer, Carl Emil Overbeck som er topseedet, og han er seedet til at møde den fjerdeseede Andreas Boers fra Gentofte i semifinalen. I den anden semifinale forventes andenseedede Søren Borup Wedege fra KB at møde klubkammeraten Jonas Zacho Larsen. Der er dog stærke spillere som kan spolere denne forudsigelse, Søren Wedege kan allerede i sin første kamp få en ubehagelig modstander, idet Philip Ørnø fra Gentofte kan være modstanderen.

Forrige artikelDTF får ny juniorlandstræner
Næste artikelOverraskende farvel i herrernes 1. runde
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.